שמעתי אחת שעשתה במנגינת הלוואיאני רוצה שיר קצבי, אבל לא מקפיץ ממש משהו באמצע כזה.
אשמח לשיר ילדי המרפסותיש המון!
איזה סגנון את רוצה? שקט? סוער? ישראלי? חסידי?
יש את "מתחילים מחדש", "שמור עלי", "על כפיו יביא" "פסיעותי" (חיים ישראל), מלך עוזר , ילדי המרפסות (המון עושים היום...), ואם סוער אז אולי קובי ברומר וכאלה , יש אינסוף רעיונות (נתתי לך בנתיים רק כאלה שיש להם קריוקי חינמי ברשת) , תכווני לכיוון....
אגב - אם תרצי אני כותבת שירי בת מצווה במחירים נוחים.
את מעוניינת שאקליט אותם?יש מישהי שמוכרת שירי בת מצוה,
זאת אומרת את המילים.
ויש לי כמה שירי בת מצוה שכתבתי ושירים אחרים,
אם אתם מעוניינים, אתן לכם את המייל.
מהממם!!תאמינו או לא
לבת שלי עשיתי שיר במנגינת
עוד לא אהבתי די של נעמי שמר
וזה המילים
חלפו תריסר שנים
בת מצווה היום
משפשפת ת'עיניים
לא זה לא חלום
עול מצוות עלי זכיתי לקבל
ועכשיו הרגע לאחל ולהתפלל
פזמון:
אאאאבא טוב
תמיד כאן בשבילי
תמשיך לתת לי יד
שלא ארגיש לבד
אאאבא טוב
עזור נא לי לצעוד
שלא אמעד ולא אפול
אבא כל יכול
הנתיבים ברורים
הדרך כבר סלולה
זו המסילה לדרך העולה
תמיד אשאף למעלה
ואביט אל על
אשא תפילה לאבא
מלך העולם
פזמון:.....
ברך אותי אבי
באושר ושמחה
שאזכה תמיד
לראות אהבתך
ילדה טובה של אבא אני רוצה להיות
לאחוז בידך להרגיש את קירבתך
אשמח לקבל בדחיפות מילים לשיר בת מצווה לא משנה לאיזה שיר רק שיהיה לי בסיס ועליו אני יעשה שינויים, תודה רבה.
אשמח גם
בעז"ה מקווה השבוע ללכת לאולפןמהממם!!
שלחי לי פילפיל למייל.
ממש מעניין אותי לשמוע את הביצוע.
מעוניינת גם אם תוכלי לשלוח לי באישי, תודה רבה!הם מוקלטים, יש לי אולפן.
תודה בכל אופן!
לך על זה מקסים, כתבתי עליו פעם המנון. (הוא דורש הרבה אורך נשימה אבל זה כבר עניין של כלת בת המצווה...)כותבות יקרות-
כמה אתן לוקחות לשיר כזה?
התבקשתי לכתוב ולתת הצעת מחיר
לשיר לבת מצווה.
שאלה נוספת :
האם המנגינה הנבחרת - מתאימה לכתיבה?
כלת הבת מצווה רוצה את השיר של דוד שפירא:
"לך על זה"
אכפת לך להעלות את השיר המקורי של נעמי שמר?תאמינו או לא
לבת שלי עשיתי שיר במנגינת
עוד לא אהבתי די של נעמי שמר
וזה המילים
חלפו תריסר שנים
בת מצווה היום
משפשפת ת'עיניים
לא זה לא חלום
עול מצוות עלי זכיתי לקבל
ועכשיו הרגע לאחל ולהתפלל
פזמון:
אאאאבא טוב
תמיד כאן בשבילי
תמשיך לתת לי יד
שלא ארגיש לבד
אאאבא טוב
עזור נא לי לצעוד
שלא אמעד ולא אפול
אבא כל יכול
הנתיבים ברורים
הדרך כבר סלולה
זו המסילה לדרך העולה
תמיד אשאף למעלה
ואביט אל על
אשא תפילה לאבא
מלך העולם
ברך אותי אבי
באושר ושמחה
שאזכה תמיד
לראות אהבתך
ילדה טובה של אבא אני רוצה להיות
לאחוז בידך להרגיש את קירבתך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים