נכתב ע"י הרשל'ה;304460:כמדומני שאפשר,
דווקא אדם חביב מאד. אברך ליטאי ג'ינג'י שמנמן.
מוכשר בטירוף.
ראיתי אותו כאן בפורום איפשהו.
אתה מצחיק, אתה...נכתב ע"י הרשל'ה;304460:כמדומני שאפשר,
מוכשר בטירוף.
נכתב ע"י הרשל'ה;304460:כמדומני שאפשר,
מוכשר בטירוף.
נכתב ע"י מנחם תעיזי;304584:ב"ה
רוב תודות
אפשר בהחלט ליצור קשר בפרטי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הרשלה!
א.איזה קלסתרון מדויק!!!
כל המשפחה ציחקקה למקרא התיאור.
ב.כולי תקווה שאכן ראוי אני להגדרות האופי המלבבות
ובעניין הקווים לדמות הויזואלית
התיאור: חסידי-שחום-רזה, קרוב יותר למציאות.
הי ברק09: עכשיו אני אתה וכל חברי הפורום יודעים האיך ראה אותי הרשלה בעיני רוחו טרם נפגשנו בכינוס הפרוגיסטי.
נכתב ע"י 2OR;304854:הרשל'ה, ברגע הראשון ממש הבהלתני... בגלל שלמיטב ידיעתי הוא חסיד, רזה ותימני וממש לא ליטאי.
אבל אחרי שמנחם הבהיר את העובדות. נזכרתי שבעצם זה היית אתה, הרשל'ה... אז כרגיל... זו הייתבדיחה...
נכתב ע"י מוריה1;304877:איזה מוזר
עכשיו אני רואה שהוא כתב בספר שלו "מה שסיפר לי אבא" שסבא שלו מיוצאי רוסיה ברח מהקומיניזם וספר לו סיפורים על התקופה ההיא..
איך זה מסתדר עם כל מה שנאמר פה? (רוסיה, תימן???)
נכתב ע"י 2OR;304854:הרשל'ה, ברגע הראשון ממש הבהלתני... בגלל שלמיטב ידיעתי הוא חסיד, רזה ותימני וממש לא ליטאי.
אבל אחרי שמנחם הבהיר את העובדות. נזכרתי שבעצם זה היית אתה, הרשל'ה... אז כרגיל... זו הייתבדיחה...
נכתב ע"י הרשל'ה;305303:אברך - הלוואי...
ליטאי - לא בגלגול הזה,
ג'ינג'י - רק באופי,
שמנמן - כבר 15 שנה לא.
מה העניינים מוטי?.. נראה אותך באומן השנה?
מנחם, אולי תזמין אותנו איזה קפה באילת?
ברק - איתך אני ממש צריך להיפגש פנים אל פנים.
אולי נקבע בציר הרצל?..
-למעשה זה כן שמו האמיתי (ב-100%)נכתב ע"י RacheliArt;304552:לידיעתכם!
מנחם תעיזי זה רק שם ספרותי/ציורי
ואת שמו האמיתי איש אינו יודע
ושלא "תעיזי" לברר...
נכתב ע"י ליהיא;574277:-למעשה זה כן שמו האמיתי (ב-100%)
כדי להיות אומן טוב צריך 5% כשרון ו 95% עמל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //