קניתי לעצמי משהו יקר וניסיתי להתחיל ומרגישה שזה לא בשבילי...אני מחפש לקנות לבין הזמנים הקרוב מניאטורה איכותית אם בנין / בית שתי קומות, אבל משהו יפה אם קצת הרבה עבודה, ואשמח שיהיה מנסיון וכמה שיותר זול, מהאתרים אליאקספרס / טמו וכדו'
תודה רבה
שנה טובה
תעלי תמונות וכמה את מוכרת?קניתי לעצמי משהו יקר וניסיתי להתחיל ומרגישה שזה לא בשבילי...
מעוניין לקנות ממני במחיר מוזל?
אני מוכן להתפשר על 80, סבבה?
תשאיר מייל אשלח לך ואחרי כן תמחקאני מוכן להתפשר על 80, סבבה?
(אחרי הכל - פעם ראשונה שאני רוצה לבנות ולא רוצה כזה להשקיע!!)
א"כ מה המייל?
אם לא רלוונטי מה ש @שון שון מוכרת..אני מחפש לקנות לבין הזמנים הקרוב מניאטורה איכותית אם בנין / בית שתי קומות, אבל משהו יפה אם קצת הרבה עבודה, ואשמח שיהיה מנסיון וכמה שיותר זול, מהאתרים אליאקספרס / טמו וכדו'
תודה רבה
שנה טובה
אני לא כזה אוהב כאלה מניאטורות, מה ש @שון שון עלתה זה הכי יפה, אני לא משאיר כתובת מייל כי ההנלה לא מסכימה, פעם אחת הורחקתי לשבוע בגלל שהשארתי כתובת מיילאם לא רלוונטי מה ש @שון שון מוכרת..
יש לי קישור מניסיון (האופציה הראשונה)
מעלה לך עוד מומלצים...![]()
Mini-Puppenhaus-Set, DIY-Blumenhaus, handgefertigt, 3D-Puzzle, Montage, Gebäude, Modell, Spielzeug, Zuhause, Schlafzimmer, Dekoration mit Möbeln, Geschenk - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Magic Shop DIY Holzpuppenhaus Miniatur Puppenhaus Kit mit Möbeln Roombox Retro Home Modell Spielzeug für Kinder Geschenk - AliExpress
![]()
Magisches Puppenhaus aus Holz, Miniatur-DIY-Montagebaumodellbausatz, Herstellung von Spielzeugdekorationen für kleine Räume mit Möbeln - AliExpress
ק.ש.![]()
NEUE DIY Holz Mini Meer Villa Miniatur Bausätze Puppenhäuser mit Möbeln Casa Puppenhäuser für Freunde Geburtstagsgeschenke - AliExpress 26
אם אתה עדיין מעוניין תעדכן ואבקש ממישהו שיקשר אותנואפשר בבקשה תמונות?
כן, אני מעונייןאם אתה עדיין מעוניין תעדכן ואבקש ממישהו שיקשר אותנו
אני יכול לקשר בניכם...אם אתה עדיין מעוניין תעדכן ואבקש ממישהו שיקשר אותנו
טוב סורי, אנשים בבית לא מסכימים לי למכור בשום אופן...כן, אני מעוניין
אבל את מביאה לי את זה, כמו שזה הגיע לך, נכון?
או שכבר בנית?
אבל זה בסדר, אם את מביאה לי את זה ששום דבר לא חסר
קח כמו ש @שון שון העלתהאיפה את גרה?
אני מאשדוד, ו @שון שון איפה את גרה?
תמונות בבקשה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //