נכתב ע"י GRN;1071633:נראה לי שאת מתכוונת לזה:
http://www.alibaba.com/
נכתב ע"י GRN;1071723:אגב, זה יכול להיות גם האתר אליאקספרס, שהוא משהו כמו חברת בת של אליבאבא.
נכתב ע"י bekki;1071661:קשקושים של נשים...
קרי,תיקים/שעונים/ בגדי ילדים וכל מה שעושה לנו טוב על הלב
נכתב ע"י bekki;1071822:דאלארס,הפירוט לעיל, לבד עשה לי טוב על הלב...
איך התשלום מתבצע? הרשמה נוחה?
thank you בסינית![]()
נכתב ע"י דאלארס;1071835:השקעתי בתשובה...
הרשמה, אם את רגילה בהרשמות לא חושב שזה בעיה אני רשום שם כבר הרבה שנים.
תשלום, אני משלם בויזה בינלאומי אני יודע שדיינרס בין לאומי הם לא מקבלים, אל דאגה תגיעי לקופה שלהם יקפוץ לך פופ אפ עם כל אפשרויות התשלום.
אני לא בטוח אבל אני חושב שבתשלום הראשון יש שאלון בסגנון "אם נשאל אותך מה שם הילדות של אימא שלך מה תענה" אבל אני לא בטוח.
אני ממליץ לידידי תמיד לא להשתולל בתחילת הדרך תקני משהו קטנטן ותמתיני, תקבלי והכל בסדר הגיע לכתובת הנכונה בזמן שהובטח, החיוב באשראי נכון...אז מותר להתחיל להשתולל..
נכתב ע"י גרפיקהil;1071989:האם הכל חיקויים שם או שיש גם מקורי?
הייתם סומכים לקנות שם עגלה לתינוק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //