נו מחכים לתוצאות - תמונות וכו'...אתמול הייתי בדפוס ישורון ראיתי את הביצוע של המכונה המנצנצת החדשה
פשוט להסתכל ולא להאמין!!! לכל הגרפיקאים שמחפשים הדפסות מנצנצות זה שווה! והמחיר לא יקר בכלל.
לא מובלט אלא בצבעי זהב וכסף שזה נראה כמעט כמו ההטבעה הסטנדרטית.הדפסות מנצנצות?
כלומר- הלכה המובלטת החדשה עם נצנצים?
או משהו אחר?
למה לא הראית לי גם?תודה מזיהיה כייף להפגש
המכונה היא מכונה חדשנית של זירוקס מהיחידות בארץ, יתרון גדול מאוד למי שרוצה השבחה מטאלית בפנטון זהב ובכסף וגם מטאלי צבעוני לכמויות קטנות (זה נותן אפקט כמו של נייר פנינה ע"ג נייר רגיל וכך יש הדגשת אלמנטים)
יש מבצע לחברי פרוג! תוספת הדפסה ע"ג 1000 כרטיסי ביקור ב80 ₪ + מע"מ
הכל דיגיטלי ללא גלופות.
רוצים לקבל דוגמאות הדפסה? אשמח שתשלחו לי מייל ונשלח אליכם בדואר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אנחנו יושבים במגדלי שקל, אהרונוביץ 8 בני ברק.
יכולה לשלוח לי דוגמאות משם?יוכי כיף להפגש גם כאן דרך הפורום ,עלו והצליחו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים