נכתב ע"י ברכהלה;2135099:ורק אני הקטנה הבנתי שהם מתוסכלים מעצם רדיפת הכבוד שעומדת בראש מעייניהם
ולא מיזה שאינם משיגים אותו אלא רק בגלל שזה הפך למרכז עולם ולכח המניע שלהם ומרגישים בני אדם לא ערכיים, רדודים ונמוכים ושפלים שכל מאוויהם מתרכזים באיך אגרום לעוד מחיאות כפיים ושטיח אדום מואר באור הזרקורים.
אל הכאב הזה פניתי בסלוגן אף אחד לא יהרוס לך את החיים...
אבל לפי מה שאומרים פה כולם כנראה לא הבנתי נכון את הבריף.
נכתב ע"י שחר עולה;2135165:גם אני חשבתי כך, שהכוונה לאנשים ערכיים "שמרגישים את עצמם..." ולפעמים יש להם גם סיבות טובות להרגיש את עצמם כך בהשוואה לאחרים.
אבל בפנים, בפנימיות שלהם - לא נח להם עם ההרגשה הזו. הם לא מחפשים שהכבוד ירדוף אחריהם, וזו לא המטרה שלהם - הם פשוט רוצים להיות ערכיים יותר...
גם אני לא הבנתי נכון את הבריף?
נכתב ע"י שיילה;2135395:זהו הבריף המדויק שנכתב, לא טעיתם.
נכתב ע"י איציק כרמי;2135742:ועדיין הם בעלי גאווה.....
נכתב ע"י y&m;2135763:רוב הגאוותנים שאני מכירה בטוחים שאין ענווים מהם, ואם יש למשהו בעיה זה לסביבה שלהם שסובלת אותם. (כנראה גם כתוצאה מאי איזו פגיעה באגו)
לכן לדעתי לפני שאנחנו באים לפתור את בעיית הגאווה, בואו נדבר על קהל היעד.
הגאוותנים, מה המאפיינים שלהם, מהן ההשלכות השלילות של הגאווה על חייהם שבהן הם היו רוצים לחולל שינוי, ולשווק את השינוי.
רוב הגאוותנים מרגישים את עצמם יותר מהסביבה ומנסים הלאה לשייך לעצמם דברים שיחזקו בהם את ההרגשה הנעלה.
כמו כן אחת ההשלכות השליליות היא בדידות חברתית, בעיות תקשורת עם צוותות בעבודה ובני משפחה קרובים.
ההצעה שלי:
השם: פלוסית.
הסלוגן: עוד פלוס בשבילך.
אפשרות נוספת: פלוס נוסף לערך שלך.
נכתב ע"י שיילה;2136052:ועוד אחד בשביל הכיף, קחו רגע:
שם התרופה-אל-חוש
סלוגן- "לא תרגיש את עצמך...
נכתב ע"י איציק כרמי;2136101:גאוני!
יש לנסות לחדד את הסלוגן
ולגבי השאר, זה בריף אחר![]()
נכתב ע"י שיילה;2136118:הסלוגן הוא תרתי משמעי 1. חוסר תחושה מחמת האילחוש 2. אל תתגאה- על בסיס אל תרגיש ת'צמך
ניתן לשינוי מקסימום ל: ולא תרגיש את עצמך או שלא תרגיש את עצמך
כיוון טוב.נכתב ע"י איציק כרמי;2136172:אל-חוש (שיילה)
למי שמרגיש יותר מדי
נכתב ע"י שיילה;2136118:הסלוגן הוא תרתי משמע 1. חוסר תחושה מחמת האילחוש 2. אל תתגאה- על בסיס אל תרגיש ת'צמך
ניתן לשינוי מקסימום ל: ולא תרגיש את עצמך או שלא תרגיש את עצמך
נכתב ע"י שחר עולה;2136392:האם הוחלט כבר על שם התרופה כאלחוש?
אם כן אז אלחוש - זה בדיוק בשבילך!
אבל אם עדיין לא הוחלט השם, יותר נראה ששם התרופה יהיה כתוב באנגלית (למה? ככה זה...)
ואז נשתמש במילה לא גאווה או אנטי גאווה בתרגום לאנגלית
Nopride
Antipride
ואז אנטיפרייד \ נופרייד - זה בדיוק בשבילך!
נכתב ע"י שיילה;2136178:כיוון טוב.
סלוגן של מוצר לא מספר למי הוא מיועד אלא מה הוא עושה, לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים