- הוסף לסימניות
זה ממש לא יקרה!מסכת n95 עוזרת לא להדבק, מה שצריך על כל הגוף זה בשביל רסיסי רוק ברגע שכולם ילבשו מסכה זה יהיה מיותר
תשכחו מזה כבר עכשיו...
זה ממש לא יקרה!מסכת n95 עוזרת לא להדבק, מה שצריך על כל הגוף זה בשביל רסיסי רוק ברגע שכולם ילבשו מסכה זה יהיה מיותר
זה מונע פיזור שיעולים ורסיסי רוק, יציל את סבאל'ה וסבתאל'ה של כולנו.רופאים חובשים בכדי לא להדביק בעלי כשל חיסוני בדברים פעוטים המסכנים את חייהם!
זה ממש לא עוזר בשביל לא להדבק, אלא אם כן זו מסכה יעודית לקורונה עם הגנה על כל הגוף שכשמורידים אותה מחטאים היטב את הידים ואז כל הגוף נקי!
זה תלוי בסוג המסכה, מה שקניתם זה בטח סתם לקישוט... המחירים האלו טיפה יותר יקרים מפעם אכן כן, אך מסכות מקצועיות עלו תמיד יקר, בטח בדרגה של N99.עושקים אני קניתי מסכה עם שסתום בשביל פורים לפני חודש בחמש ש"ח איך קפצו ככה המחירים?
זה ח"פ?
חיפשתי לא מצאתי איפה ברשימה זה נמצא?
כמה עולה משלוח ע"י שליח?אני קניתי 2 כאלו, זה הדרגה הגבוהה ביותר
![]()
מסכה לאבק עם פילטר מסכות אבק FFP3 קורונה
מסכה לאבק עם פילטר מסכות אבק FFP3 קורונהwww.saadonshop.co.il
האם יש ביקוש למסכות חד פעמיות?
3 שכבות N95 אריזות של 50 יחי' ב-180 ש''ח
אני עכשיו מביאה משלוח לארץ של 200 קופסאות כאלה
להרשמה ולפרטים לכתוב לי באישי
תוך שבוע זה בארץ!! זה גם חסין אש
צפה בקובץ המצורף 625321
למי שרוצה - סטוק של מסכות kn95 בדרך
זה מסיכות קצת יותר טובות מהn95
מדובר בתקינה אירופאית מחמירה יותר.
מי שרוצה להזמין ולשריין אפשר לדבר איתי, (בהודעה פרטית)
מלאי מוגבל.
מחיר מוקדם למסיכה אחת - 30 ש''ח (60 ש''ח לזוג)
חבילה של 20 מסיכות - 450 ש''ח!!
אלו מסיכות הניתנות לשימוש של מס' פעמים, (לא חד פעמיות)
המינימום להזמנה בכל מקרה זה 2 מסיכות, כי כל זוג ארוז יחד ואנחנו לא פותחים אריזות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //