חסר פרטיםכדאי לקחת ק"צ ל15 שנים ולהשאר בסוף עם תוספת קטנה במלצ ואולי גם עם פריים אטרקטיבי?
1,750,000
רוצה להיות בטוחה שנתתי לחברה עיצה הוגנת.
היא לקחה - (רצתה ללכת בלי יועץ ואח,כ להתייעץ )
שליש קלצ 4.65
שליש מלצ תוספת של 0.5
שליש מ"צ 2.8 - פיתוי
אין הלוואת זכאות.חסר פרטים
מה המחיר של הק"צ?
כמה הייתה מקבלת מרווח במל"צ בלי המסלול הזה?
אם בכל מקרה לוקחת ק"צ שתבדוק הלוואת זכאות.
אני מניח שההצעה שלך הייתה שליש ק"צ ושני שליש מל"צ.אין הלוואת זכאות.
המרווח במלצ יהיה אפסי בכל מקרה .
השאלה אם זה חכם לקחת את הפיתוי בקבוע או לא. ולמה לשים לב. ולא כמה ריביות
קצ לא מהווה פיתוי ברמה של המצ.אין הלוואת זכאות.
המרווח במלצ יהיה אפסי בכל מקרה .
השאלה אם זה חכם לקחת את הפיתוי בקבוע או לא. ולמה לשים לב. ולא כמה ריביות
הצלחת לדייק את השאלה:קצ לא מהווה פיתוי ברמה של המצ.
ברור שמ"צ זה המסלול שהבנקים הכי אוהבים אני אתמול דברתי דוגרי אם מנהל מחלקת משכנתאות ושאלתי אותו מה הכי יוריד לי במל"צ והוא אמר שמ"צ במיוחד הקצרות כי שם מספיק יחסית סכום קטן בשבי להגדיל את המרוח הבנקאיהצלחת לדייק את השאלה:
מה עדיף?
קלצ , מלצ ומ"צ
או ק"צ ומלצ
הבנתם שהיא מתכננת תוך שנה לפרוע?ברור שמ"צ זה המסלול שהבנקים הכי אוהבים אני אתמול דברתי דוגרי אם מנהל מחלקת משכנתאות ושאלתי אותו מה הכי יוריד לי במל"צ והוא אמר שמ"צ במיוחד הקצרות כי שם מספיק יחסית סכום קטן בשבי להגדיל את המרוח הבנקאי
אבל כמובן שאם לוקחים מ"צ תצטרכו להוסיף או ק"צ או קל"ץ ופה צריך לבדוק יכולת החזר ואחוז מימון
ולגבי סיכון של עמלת עיוון בין ק"צ אוו קל"צ זה לא ממש ברור איפה פחות סיכון למרות שהק"צ מראש יותר זול אבל גם הירידות שלו יכולים להיות דרמטים
א. אשמח אם מישהוא יוכל להסביר למה הבנק מרוויח יותר במ"צ לק"צברור שמ"צ זה המסלול שהבנקים הכי אוהבים אני אתמול דברתי דוגרי אם מנהל מחלקת משכנתאות ושאלתי אותו מה הכי יוריד לי במל"צ והוא אמר שמ"צ במיוחד הקצרות כי שם מספיק יחסית סכום קטן בשבי להגדיל את המרוח הבנקאי
אבל כמובן שאם לוקחים מ"צ תצטרכו להוסיף או ק"צ או קל"ץ ופה צריך לבדוק יכולת החזר ואחוז מימון
ולגבי סיכון של עמלת עיוון בין ק"צ אוו קל"צ זה לא ממש ברור איפה פחות סיכון למרות שהק"צ מראש יותר זול אבל גם הירידות שלו יכולים להיות דרמטים
כי הוא מגייס אותם מאוד בזול ככה הסביר לי אותו מנהל בנקא. אשמח אם מישהוא יוכל להסביר למה הבנק מרוויח יותר במ"צ לק"צ
ב. לגביי עמלת היוון הסיבה שהצמודות פחות חשפות לעמלה כי מקבלים אותם בפער גדול מהממוצע בריבית צמודה, לעומת הקל"צ שמקבלים אותו בפער יותר קטן מהממוצע,
בפיתוי שמנפחים את המרווח בק"צ באמת היתרון של צמצום חשיפה ליוון נאבד.
על כמה קרן?לגבי העמלת עיוון בק"צ זה מאוד תלוי לי יצא לי לשמוע על קנסות של 100K ויותר בעמלות עיוון על ק"צ
אני לעולם לא יכול לדעת ולכן במקרים כאלה אני מגיע לבנק עם 3 הצעות אחד בלי פיתוי ועוד שתיים עם סוגי פיתויים שונים ובסוף עושה את השיקוליםהבנתם שהיא מתכננת תוך שנה לפרוע?
השאלה אם זה לא רווח מספיק גדול להשאר עם מסלו של מלצ בתוספת מהממת?
בסוף הפלפולים מה עדיף? לקחת סיכון של העמלות היוון או לא. כמה זה עלול לצאת 15 שנה בריבית פיתויית.
נראה לי באזור ה650K רק הק"צ ל30 שנהעל כמה קרן?
וכותבים היוון
אז כאן זה ל15 שנה, 500K.נראה לי באזור ה650K רק הק"צ ל30 שנה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים