www.prog.co.il
אם שלמתם על הדירה השניה מס רכישה אז זה אומר שזה דירה שניהאם יש לזוג 2 דירות, כל אחד על שם אחר (אחד ע"ש הבעל והשני ע"ש האשה), וכעת הם מעוניינים למכור דירה אחת ולקנות אחרת תחתיה - האם זה נחשב לדירה שניה או לא?
באמת ???לי ידוע, שאם הדירה הראשונה נקנתה לפני שהיתם נשואים אז יהיה לכם על הדירה השניה רק 50% מהמס דירה שניה,
מי היה העו"ד שהביא אותם לצעד הזה ??לרוב העורכי דין זה לא הכי ידוע
אבל זה הנתונים, ממקרה שהיה להם, וזה מה שהם שילמו
אחת בשם יעל ריין מבית שמשמי היה העו"ד שהביא אותם לצעד הזה ??
תודה רבה !!אחת בשם יעל ריין מבית שמש
זה המס' שלה - 0527040602
גיגלתי קצת....לי ידוע, שאם הדירה הראשונה נקנתה לפני שהיתם נשואים אז יהיה לכם על הדירה השניה רק 50% מהמס דירה שניה,
שום הסכם ממוןגיגלתי קצת....
זה לא כ"כ פשוט, צריך שם איזה קומבינה של הסכם ממון על הדירה הראשונה.
כנראה צריך עו"ד ממולח בשביל זה.
ואם 2 הדירות נקנו לפני נישואין, ולפני שעבר החוק של מס דירה שניה?אם שלמתם על הדירה השניה מס רכישה אז זה אומר שזה דירה שניה
ואם לא, אז תבדקו למה, ואולי גם עכשיו לא יהיה לכם
לי ידוע, שאם הדירה הראשונה נקנתה לפני שהיתם נשואים אז יהיה לכם על הדירה השניה רק 50% מהמס דירה שניה,
אבל אם קניתם אותה אחרי החתונה לא יעזור שרשמתם אותה רק על בן זוג אחד.
מס שבח לכאו' ודאי יהיה לכםואם 2 הדירות נקנו לפני נישואין, ולפני שעבר החוק של מס דירה שניה?
לכן רציתי לשמוע מה יש ל @עו"ד נתן רוזנבלט לומר
מאוד מאוד מאוד מוזרשום הסכם ממון
זה עוד נושא
בלי הסכם ממון כך הם קבלו
זה מנתונים בשטח...
לפי מה שידוע לי לא היה להם שום מהלכים אגדים
העורכת דין לפי תומה אמרה להם שהיא תבדוק, וזה מה יצא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //