- הוסף לסימניות
מענק מס הכנסה שלילי תקף עדיין רק בערים מסוימות (אזורי שילוב) או שההגדרה הזו בוטלה? אני יודעת שהיה שינוי כלשהו רק לא ברור לי באיזה קריטריון.. כלומר: תושבי כל הארץ זכאים לזה?
נכתב ע"י מאיר14;875075:ברשותך
גם אני אקפוץ על הגל
האם גם עצמאיים מקבלים
הגשתי פעמיים - בשנה שעברה והשנה
ובכל פעם שלחו לי שחסרים מסמכים או שאיני זכאי
האם יש כאן איזה עצמאי שיצא לו משהו מזה
קופצת על האשכול:נכתב ע"י obyektiv;875094:מי זכאי לקבלת מענק עבור שנת המס 2011?
החוק חל על כל שכיר או עצמאי, שהייתה לו הכנסת עבודה או הכנסה מעסק ומשלח יד בשנת המס 2011, אשר עמד בכל שלושת התנאים הבאים:
1. גילך 23 ומעלה ויש לך ילדים, או שגילך 55 ומעלה, גם ללא ילדים.
2. במהלך שנת המס 2011, מעבר לדירת מגורים יחידה, לא הייתה בבעלותך או בבעלות בן/ בת זוגך, או בבעלות ילדך התלוי בך כלכלית, ביחד או לחוד, זכות במקרקעין (כגון: דירה, חנות, מגרש וכדומה), בישראל ו/או מחוץ לישראל, שחלקכם בזכות עולה על 50%.
3. אם מתקיים לגביך אחד מהשניים:
יש לך ילד אחד או שניים, או שגילך 55 שנים ומעלה גם ללא ילדים - התוצאה המתקבלת מחלוקת סך כל הכנסות העבודה ו/או הכנסה מעסק/משלח יד בשנת המס 2011, במספר חודשי העבודה שלך בפועל (כשכיר או כעצמאי, אך לא יותר מ- 12 חודשים) בשנה זו, גבוהה מ- *2,040 ₪ ונמוכה מ- *6,034 ₪.
יש לך שלושה ילדים או יותר – יש לך שלושה ילדים או יותר – התוצאה המתקבלת מחלוקת סך כל הכנסות העבודה ו/או ההכנסה מעסק/משלח יד בשנת המס 2011, במספר חודשי העבודה שלך בפועל (כשכיר או כעצמאי אך לא יותר מ- 12 חודשים) בשנה זו, גבוהה מ- *2,040 ₪ ונמוכה מ- *6,645 ₪.
*הסכומים נכונים לפי המדד הידוע ב- 1.6.2012, בהתאם להוראות החוק.
נכתב ע"י eg;875391:מה עם עוסק פטור, גם מקבל?(הרי לא משלם למס הכנסה!)
נכתב ע"י ngraphic;875356:קופצת על האשכול:
אם מלאו לי 23 שנה באוגוסט, האם אני גם זכאית או שרק מי שמלאו לה במהלך 2011 23?
לפי הסימולטור שלהם רק אם מלאו לך 23 שנה במהלך 2011
האם ההחזר המגיע לעצמאי יוחזר-יקוזז גם ממס רכישה של נכס [בשנה הבאה כמובן, כי באותה שנה הרי לא מקבלים מה"ש אם יש נכס נוסף] ?!נכתב ע"י obyektiv;875115:עניתי לפותחת האשכול. החל משנת 2011 הורחבה הזכאות לכל תושבי הארץ.
לגבי העצמאים כתוב כך:
אם אתה עצמאי:
סכום המענק יקוזז כנגד המס שאתה חייב בו בשל הכנסה מכל מקור שהוא, לרבות שבח, בשנת המס 2011. את יתרת המענק שלא נוצלה ניתן יהיה לקזז במשך שלוש שנות המס הבאות (2012, 2013 ו- 2014).
יתרת המענק שלא ניתן היה לקזזה בארבע שנות המס האמורות, תשולם בשנה החמישית בניכוי 25% מסכום היתרה.
אף אחד לא יודע ?!נכתב ע"י הצלחה;906018:האם ההחזר המגיע לעצמאי יוחזר-יקוזז גם ממס רכישה של נכס [בשנה הבאה כמובן, כי באותה שנה הרי לא מקבלים מה"ש אם יש נכס נוסף] ?!
נכתב ע"י הצלחה;906018:האם ההחזר המגיע לעצמאי יוחזר-יקוזז גם ממס רכישה של נכס [בשנה הבאה כמובן, כי באותה שנה הרי לא מקבלים מה"ש אם יש נכס נוסף] ?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //