צריכה לחשוב...
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה מאד תלי באיזה עיר... 
אז אף פעם לעולם לא יבדוק...ואם זו שכונה שקטה וצדדית?
תכלס, זה לא ונשמרתם שאגב, זה ממש לא הפסוק הנכון לעניין הזה, אבל לא משנהאני אישית מקפידה לעבור במעבר חצייה משום "ונשמרתם", אבל אם מדובר במקום ממש שקט וצדדי שמצד אחד גם אם תבוא מכונית יש לנהג זווית ראייה טובה (וגם לי), ומצד שני אין מעבר חצייה צמוד, אני כן עוברת (אם יש מעבר חצייה זמין, בד"כ אעבור בו גם אם זה עוד כמה מטרים).
טעות. ע"ע ב"ב.תכלס, זה לא ונשמרתם שאגב, זה ממש לא הפסוק הנכון לעניין הזה, אבל לא משנה
במקום שזה באמת מסוכן אין באמת אופציה לעבור לא במעבר/באדום.
ובדרך כלל שיש שאלה זה אומר שאין ונשמרתם (כמובן, אחרי בדיקה שאין שום רכב)
?טעות. ע"ע ב"ב.
איפה זה פרוגית?עזוב אותך זה משהו בפרוגית.
מתוך:באשר לחובה הקבועה בתקנות לעניין חצייה במעבר חצייה – אם הוא מצוי בקרבת מקום – התעוררה השאלה בבית המשפט לגבי פרשנות המונח “קרבת מקום”.
נקבע כי המונח “בקרבת מקום” עשוי לקבל משמעות שונה ממקום למקום ובנסיבות אחרות, הכול תלוי בסוג הכביש, המהירות המותרת בו, עומס התנועה ונסיבות נוספות שעשויות להשתנות ממקרה למקרה. התקנה המחייבת חציית כביש במעבר חצייה שבקרבת מקום, נועדה לאפשר להולך רגל לחצות כביש בבטחה, בזהירות, ובלי להפריע לתנועת כלי הרכב כשבקרבת מקום אין מעבר חצייה, ובלבד שלא ייהפך הכביש לקטעים-קטעים של מעברי חציה דמיוניים ומרוחקים זה מזה מרחקים קצרים, בין שהמרחק הוא 30 מטר ובין שהמרחק גדול יותר. תקנה זו נועדה להקל על הולכי הרגל, אך אינה משחררת אותם מחובתם לעבור במעבר חצייה המצוי בקרבת מקום. בנסיבות העניין, מעבר חצייה המצוי במרחק של 30 מטר או קצת יותר, ובנסיבות אחרות גם מרחק של 100 מטר, אינו פוטר את הולכי הרגל מחובתם לציית לתקנה.
טעות שזה לא מסוכן וכו'
עיין ערך בני-ברק...במקום שזה באמת מסוכן אין באמת אופציה לעבור לא במעבר/באדום.
טוב, אני לא מסתובב בב"ב.טעות שזה לא מסוכן וכו'
עיין ערך בני-ברק...
אם אתה נוהג, אז תודה לאלוקים על כך.טוב, אני לא מסתובב בב"ב.
אין לי רישיון....אם אתה נוהג, אז תודה לאלוקים על כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //