נכתב ע"י מלפפון;2453381:יש מעונות נוספים באזור.
נכתב ע"י מלפפון;2453344:אין לי אופציות יותר טובות.
ואני ממילא מתכוננת שבעלי יקח אותה ב13:30 יחד עם כל הילדים.
אני לא אוהבת להשאיר ילדים שעות במוסד הלימוד
לילדים יש סדר יום מאוד ברור.
רק תיקחי בחשבון שהם גם ישנים בצהרים מ 12-2 ולכן אני לא מאמינה שתוכלו להוציא את הילדה ב 1:30 , אלא רק אחרי השעה 2:00
נכתב ע"י מרשי;2453300:תינוק זה עד גיל 15חודשים
נכתב ע"י מימי99;2453411:אין מה להילחץ
אתמול קיבלתי דרגה רטרו -טפלו מאד יפה בבקשת העירעור באו לקראת ולא הערימו קשיים (כבעבר..)
נראה כי המגמה שם השתפרה לכוון של הסברת פנים
נכתב ע"י מ גולד;2453502:אם באמצע השנה התינוק נהיה בן 15 חודשים, התשלום משתנה באמצע שנה או שזה קורה רק בתחילת שנה חדשה?
נכתב ע"י לי לה לו;2453514:מענין לשמוע כי עכשיו עובדת איתי בעבודה לא נותנים לה החזר על רטרו למרות שהיו לה מספיק שעות רק שלחה מאוחר כי התחילה מקום עבודה חדש
בכל אופן נתנו לך החזר על חודשים קודמים או רק דרגה טובה מעכשיו ואילך אחרי הערעור?
ואם כן מה עשית?
נכתב ע"י פוזי;2453501:אולי מכאן תגיע הישועה??????
השנה שלחתי פעם ראשונה את 2 ילדי למעון "עץ הדעת" בקרית הרצוג
מעון מדהים, מקסים, אווירה חמה ולבבית.
אני יום יום ראיתי את המבשלת והרחתי את האוכל הטעים.
הילדה הכי הכי מפונקת חיכתה כל יום ללכת למעון. לגננת המקסימה שלא כל יום היתה מחליפה לה.
הילד למד לדבר שוטף, ידע לספר את כל הפרשת שבוע.
חזרו נקיים ומטופטפים וכמובן מתוקים
הגננות שם היו עם וותק שהמינימום היה 5 שנים (כן תאמינו או לא היו גם 17 שנה)
בקיצור כל מה שאמא היתה מאחלת לעצמה כדי לדעת שהילדים בידים טובות.
אך מה נעשה.
והודיעו לנו על סגירה
האם נמצא עוד מקום ביתי שהילדים ירצו ללכת שמחים ומאושרים וביום של חופש עצובים????????
לפי כל הסיפורים שאני רואה פה בפורום על מעונות אין סיכוי!!!!!!!!!!!!
(ולפותחת האשכול, אם המעון שאליו את תרצי לשלוח יהיה כמו המפורט אז שווה, אין פתאום חופש שמודיעים יש חברה והילדים אוהבים ויש המון כיף)
נכתב ע"י מלפפון;2453303:מישהי כתבה לי עכשיו שאוכלים במעונות הרבה טונה וביסקויטים עם שוקולד.
זה נכון?
איך התזונה שם?
אין חוק, יש נוהלנכתב ע"י ריבי ק;2453527:מישהי יודעת האם ישנו חוק שאוסר על מעונות להוציא ילדים באופן קבוע לפני שעת סגירת המעון?
אמרו לי שישנו חוק כזה ולכן יש מעונות שמאד מקפידים שיגיעו בזמן בבוקר וילקחו ג"כ בזמן.
נכתב ע"י שפריץ;2453655:מעון שירת הרך בקריית הרצוג.
מעון נעים, יפה וגדול. שמעתי המון המלצות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //