אתה אומר דברים ממש יפים
נשמח לשמוע פרטים. כי אני אישית מכירה כמה וכמה נשים שלמדו אוטומציה ומשוועות לעבודה.
וכנ"ל לגבי קורס שלם של נשים שלמדו פולסטאק (גילוי נאות, גם אני התחלתי איתם ולאחר שיחה נוקבת עם המורה שאמרה לי שאין מה לעשות עם הידע הנלמד בשוק העבודה, זה רק נקודת התחלה. עזבתי... סומכים עלינו, שנשלים לבדאה, וזה ממש לא מה שמשווקי התכנית אמרו לנו.)
העובדה שיש לך מיזם ייחודי שלוקח חסרי ידע , ומלמד אותם בדיוק מה שדרוש לעבודה אצלך הוא סוג של מיזם ספיציפי - אין לי מושג כמה אתה משלם להם אבל כנראה שבסוף זה מסתדר לך כלכלית אחרת הייתי מפסיק.
זה בכלל לא לימודים - זה מקום שמכשיר אנשים לעבוד אצלו ספיציפית.
וכשאנשים באים ללמוד אצלך - הם בעצם באים לעבודה שתספק להם בסוף מתוך ידיעה שהלימודים הם ספיציפיים ויעודיים ולוקחים בחשבון יתכן גם שחוץ מאצלך הם לא יוכלו לעבוד במקום אחר.
בלי לדון במקום שלך כי אני לא מכירה אך נתקלתי בחיי גם אנשים שעשו כזה דבר והידע שלהם אחרי 10 שנות ניסיון היה מתאים לעבודה שחורה.....
בכל מקרה מה שאתה משווק ומכיר זה עבודה לחסרי ידע ולא לימודים.
מאיפה לך היכולת להשליך מזה על מה שווים לימודי קורס כלשהם - על היכולת למצוא עבודה לאחריהם.
כל קשר בין מקום עבודה שמכשיר את עובדיו בעצמו לקורסי לימודים - מקרי בעליל.
אין לי כוח להתווכח.
אני אכתוב כמה דברים.
את יכולה לטעון כרצונך.
אני מלמד אנשים ללמוד ולכן בסופו של דבר אפשר לעשות הכל.
יש אצלנו מובייל fullstack RealTime אוטומציה ו - DevOps
החברות הכי גדולות במשק עושות אצלנו עבודות.
הבוגרים שלנו עובדים בחברות הגדולות ביותר מובילאיי אינטל וצ'קפוינט לדוגמה.
אם הם מאמינים בהכשרה שלנו זה אומר הכל.
(לעיתים הם נכנסים לעבוד שם מיד בסיום ההכשרה!)
פשוט אכפת לי מאנשים שיפסידו שנים וכסף בגלל טענות כאלו ואחרות.
אני משלם לאנשים לא להיפך. נא לא לסלף את דבריי.
לא אמשיך להגיב לטענות כאלו ואחרות.
בהצלחה לכל מי שיבחר ללמוד לבד ולא ילך עם הזרם.
שבוע טוב.
אתה אומר דברים ממש יפים
נשמח לשמוע פרטים. כי אני אישית מכירה כמה וכמה נשים שלמדו אוטומציה ומשוועות לעבודה.
וכנ"ל לגבי קורס שלם של נשים שלמדו פולסטאק (גילוי נאות, גם אני התחלתי איתם ולאחר שיחה נוקבת עם המורה שאמרה לי שאין מה לעשות עם הידע הנלמד בשוק העבודה, זה רק נקודת התחלה. עזבתי... סומכים עלינו, שנשלים לבדאה, וזה ממש לא מה שמשווקי התכנית אמרו לנו.)
חברות גדולות מגייסות עובדים גם מאוקראינההחברות הכי גדולות במשק עושות אצלנו עבודות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים