מה התקציב שלך?היי, מחפשת לקנות נייד יד שניה חזק ואיכותי,
שמתאים לעריכת וידאו, מעבד חזק זיכרון וכו, במחיר זול
יש למישהי דבר כזה להציע? או מכירים מישהו?
בכמה?אם זה עדיין רלונטי
אני מוכרת מחשב לנובו מעבד: I7 זיכרון: 16 RAM גודל:15.6 אינץ
מחשב חזק מאד
אני מוכר בעיקר חדשיםהיי, מחפשת לקנות נייד יד שניה חזק ואיכותי,
שמתאים לעריכת וידאו, מעבד חזק זיכרון וכו, במחיר זול
יש למישהי דבר כזה להציע? או מכירים מישהו?
יותר מעדיפה נייד, אבל בכמה את מעונינת למכור?נייח מעולה במחיר מציאה, מעניין אותך?
וכן, כנ"ל, בכמה?אם זה עדיין רלונטי
מחשב חזק מאד
ואתם יודעים מי הם? אמינים?כנסו לקישור הזה מחירים מטורפים למחשבים מטורפים
לי יש נייח תותחיותר מעדיפה נייד, אבל בכמה את מעונינת למכור?
וכן, כנ"ל, בכמה?
ואתם יודעים מי הם? אמינים?
מלא מחשבים מעפנים (לא כולם)כנסו לקישור הזה מחירים מטורפים למחשבים מטורפים
מחשב לגרפיקה ועריכת וידאו, עם תוכנות 2021,יותר מעדיפה נייד, אבל בכמה את מעונינת למכור?
וכן, כנ"ל, בכמה?
ואתם יודעים מי הם? אמינים?
איך אפשר ליצור איתך קשר?מחשב לגרפיקה ועריכת וידאו, עם תוכנות 2021,
נקנה לפני 7 שנים, ב8000, אז זה היה הרמה הגבוהה ביותר,
בשנתיים שלש האחרונות, הוחלפו החלקים המשמעותיים בו, ספק כח חדש, דיסק קשיח חדש, כרטיס מסך, לוח אם.
מתוחזק ברמה גבוהה (מנוי לאנטי וירוס, נקיון וכו').
לפני שנה חשבנו שאם נקנה מחשב חדש הוא יהיה יותר מהיר בביצועים כבדים של וידאו,
וקנינו חדש ב13,000, אך ההבדל לא היה כל כך גדול.
מוכרים את הקודם ב2300 ש"ח.
איך אפשר ליצור איתך קשר?אם זה עדיין רלונטי
מחשב חזק מאד
או שתכתבי את הטלפון שלך.איך אפשר ליצור איתך קשר?
לקבל מושגים.אם זה עדיין רלונטי
מחשב חזק מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים