inspiration
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מיסיס בקר, יש לך אולי מתכון לדונאטס משובח? אשמח מאוד אם תעלי בקרוב.
נכתב ע"י inspiration;1868199:מיסיס בקר, יש לך אולי מתכון לדונאטס משובח? אשמח מאוד אם תעלי בקרוב.
נכתב ע"י aiala;1868723:אפשר הדרכה להפרדת ביצים?
נכתב ע"י rachelY;1868845:בקר,
א. תודה על המתכונים (יצא לי בר מקסים לחלאקה של הבן שלי)
ב. אפשר לקבל את המתכון לפסטה הירוקה הזאת? מה זה הדבר הזה? נשמע משהו מענין לערב לביבות.... (זה לא שוקולד אבל גם אוכל רגיל מותר לאכול....)
נכתב ע"י einkamoni;1871802:בקר,
תודה רבה על כל ההדרכות המעולות והתמונות המגרות!!! אני לומדת ממך המון (:
אני אשמח מאד אם תוכלי להסביר איך את מכינה את הכוסיות הקטנות משוקולד? יש לך תבנית מיוחדת?!
פעם ניסיתי בכוסיות יין חד"פ ולא ממש הלך לי...
נכתב ע"י einkamoni;1871945:באמת תודה על התגובה המהירה והמפורטת! את מיוחדת!!!
שאלה נוספת (אם יש לך זמן וכח, כבר לא נעים לי...)
ראיתי שכתבת שלפני חנוכה תעלי הדרכה מצולמת לקישוט דונאטס',
את יכולה להעלות את המתכון שיש לך? גם לי יש את המולטיקייק,
אבל הדונאטס' שהכנתי עד כה יצאו (טעימים מאד אבל---) מעט דחוסים.
אשמח לנסות את המתכון שלך...
נכתב ע"י ציפור הנפש;1872515:וואו
וואו
וואו
אפילו לא מעיזה לנסות לאפות או לטעום מכל הדברים האלו.
בקר, הלכתי לאיבוד באשכולות וענפי ותתי ענפי התגובות
אני לא מצליחה למצוא את המתכון למילוי הריבועי/עיגולי הבצק הזה, שקונים בחנויות אפיה
איך קוראים לזה? טרטלים? או שאני סתם מערבבת....
מחפשת משהו במינימום השקעה וזה נראה לי יכול להיות רעיון.
נכתב ע"י gg;1872643:בדיוק השבוע הכנתי כאלה
הוספתי לגנאש גם קרם נוגט- יצא מאוד מאוד טעים
אם יש לך טארטלטים קנויים אז זה סיפור של 15 דקות ל70 יחידות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים