- הוסף לסימניות
שידורית, אני מאד מאד נהנתי מהם קרוב ל 3 שנים, היו המתנות ארוכות רק באמצע הלילה ובפעם ב...
מי שנכווה ברותחים נזהר בצוננים, כאחד שנכווה מהשירותים האלו הנזק רב על התועלת
שידורית, אני מאד מאד נהנתי מהם קרוב ל 3 שנים, היו המתנות ארוכות רק באמצע הלילה ובפעם ב...
אני משתמשת במשרד שנקרא גרנדאופיס עונים שם תוך כלום זמן ונותנים שירות לא רק מענה להודעות. זה ממש מזכירות. זה מוריד הרבה יותר עול כי אני לא צריכה לחזור ל1000 אנשים פשוט כבר מטפלים לי בלקוחות. המספר שלהם 0533114880 ועוד פלוס ענק שהם חרדים המענה מאוד מכובד
אני מקבל שירות ממשרד שנותן מענה מאוד מסור. גם אני פעם השתמשתי במישהי שענתה בשבילי טלפונים אבל שמעו ברקע ילדים. ופתאום היא לא ענתה... והיה רעש של צלחות וסירים כשבישלה צהריים. היום יש לי מענה מאוד מקצועי מ9 בבוקר עד 9 בערב וזה ממש כמו מזכירה אישית יש להם גם חבילות משתלמות לדעתי. פחות מ-2 שקל לדקה. שווה לבדוק 0533114880.
נשמע אמין במיוחד..יש גם גרנדאופיס זה משרד למזכירות שם הלקוחות מקבלים מענה יותר מסתם הודעה הם ממש יכולים להיות כמו מזכירה אישית גם לבצע משימות, שיחות יוצאות וכו' 0533114880. אני מרוצה עד הגג. הלקוחות שלי לא צריכים להגיע לשירות הודעות פשוט יש אצלי מענה של מזכירה. המזכירות חרדיות והן אמינות. פעם התקשרתי לחברה שיש לה שירות הודעות ואחרי המתנה אררוווככככהההה ענה לי קול זקן של מבוגרת והתעצבנה שהיא לא שומעת אותי...
לקחת לי את המילים מהפה.נשמע אמין במיוחד..
התנצלותי..לקחת לי את המילים מהפה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים