- הוסף לסימניות
זכור לי בפבוארמתי אמור להכנס הפעימה האחרונה?
אני גם עם אותה תהייהמה באמת יוצא חופשת לידה פוגעת במענק עבודה?
חופשת לידה שהייתה שבוע אחד ב2023 השאר המשיך בשנה אח"כ
זכור לי בפבוארמתי אמור להכנס הפעימה האחרונה?
אני גם עם אותה תהייהמה באמת יוצא חופשת לידה פוגעת במענק עבודה?
חופשת לידה לא פוגעת במענקמה באמת יוצא חופשת לידה פוגעת במענק עבודה?
תשלום של דמי לידה זה כמו משכורתאם זה באוגסט ושולם ב2023 לא פוגע?
החודשים האלו נחשבים כעובדת?
איזה איש מקצוע אמור לתת תשובות בנושא זה?מה קורה אם היה חסר טופס של המעסיק והוא השלים אותו אבל עדיין לא התקבל המענק וגם בבדיקה כבר לא מופיע כלום באזור האישי (ב2024 הופיע שהתקבל רק חסר טופס 106 או משהו כזה אבל בבדיקה באזור האישי ב2025 כבר לא מופיע כלום) האם יש לזה עוד סיכוי?
תודה!!!!!!!!!פורסמו הקריטריונים למענק עבודה לשנת 2024, כולל המענק הנוסף להורים לילדים בגילי 0-3:
איזה איש מקצוע אמור לתת תשובות בנושא זה?
שאלתי רו"ח ולא ידע לענות, הגיוני?
האם יש סיכוי שאין סיכוי יותר?מה קורה אם היה חסר טופס של המעסיק והוא השלים אותו אבל עדיין לא התקבל המענק וגם בבדיקה כבר לא מופיע כלום באזור האישי (ב2024 הופיע שהתקבל רק חסר טופס 106 או משהו כזה אבל בבדיקה באזור האישי ב2025 כבר לא מופיע כלום) האם יש לזה עוד סיכוי?
הסימולטור עדיין לא עודכן לשנת 2024תודה!!!!!!!!!
יש גם טבלה של פרוט הסכומים לכל רמת הכנסה?
תודה על המענהתשלח להם טופס 106 של המעסיק החסר וזה אמור להסתדר
אם את מרויחה מעל 10,000 יתכן והוא באמת לא זכאיבעלי זכאי לקבל מס הכנסה שלילי לפי ההכנסות שלו, אולם כתבו לנו שהוא לא זכאי לקבל בגלל גובה ההכנסות שלי (אני מקבלת משוכרת גבוהה מידי (חחח...) שלא מזכה אותי במס הכנסה שלילי)
האם זה ייתכן? לא זכור לי שעוד שנה קיבלנו כזאת תשובה.
לאיזה שנה זה מעודכן?גבר גם יכול להיות זכאי בסכומים נכבדים אם הוא עונה לתנאים:
טבלה לדוגמא:
מענק עבודה לגבר עובד שנתי ממוצע לחודש גובה מענק שנתי ₪ 24,000 ₪ 2,000 ₪ - ₪ 25,000 ₪ 2,083 ₪ 1,452 ₪ 28,000 ₪ 2,333 ₪ 2,148 ₪ 35,000 ₪ 2,917 ₪ 3,804 ₪ 40,000 ₪ 3,333 ₪ 4,968 ₪ 45,000 ₪ 3,750 ₪ 5,760
לפי הידוע לי עצמאית יכולה לרשום בדוח שנתי רק מה שהגיע עבור השנה הזו והשאר לדווח בשנה שלאחר מכן, וגם מענק עבודה יחושב לפי מה שדווחה. לחילופין ניתן לדווח הכל בשנה שקבלה וגם מענק עבודה יחושב כך,חופשת לידה לא פוגעת במענק
מה שכן הם מחשבים את כל הסכום בשנה שבה התקבל
יולדת שילדה ב22.12 אבל קיבלה את הכסף ב2024 יחשבו לה לשנת 2024
אם קיבלה ב2023 יחושב לה הכל על 2023
זה נכתב ב 2021 אז הי' מידע רק על מענקים לשנת 2020לאיזה שנה זה מעודכן?
(זה נראה מאד ישן לפי הסכומים שכתובים בו)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים