- הוסף לסימניות
לפני שלשה ארבעה חודשים, וקיבלנו את התשלום לפני חודשמתי הגשתם את התביעה?
לפני שלשה ארבעה חודשים, וקיבלנו את התשלום לפני חודשמתי הגשתם את התביעה?
אולי תפנו פיזית למס הכנסהמה עושים עם תביעה תקועה?
ביקשו ממני לשלוח טופס דרך המייל, שלחתי
ומאז שקט
כבר כמה חודשים, ואין עם מי לדבר
לא מגיבים במייל ולא עונים בטלפון
תבדקו בבירור מצב תביעהלפני שלשה ארבעה חודשים, וקיבלנו את התשלום לפני חודש
https://www.misim.gov.il/gmmhsberur/firstPage.aspxבירור מצב תביעה איך אני עושה את זה ???
נאבד לי המספר של מענק עבודה - איך אוכל למצוא אותה?
יש אופציה לברר גם בלי מספר תביעה, מצאתי פה פעם בפורום. לא זוכרת כרגע.נאבד לי המספר של מענק עבודה - איך אוכל למצוא אותה?
על איזה שנה את מבררתנאבד לי המספר של מענק עבודה - איך אוכל למצוא אותה?
אני צריכה את המספר בשביל שאוכל להיכנס לאתר של מס הכנסה.על איזה שנה את מבררת
2018 כבר נגמרו התשלומים (אם הגשת בזמן) בחודש 2.20
על 2019, עוד אין תוצאות, יהיה לאחר ה1.7.20
אמנם כתבת את זה מזמן, אבל הגשנו בקשה עכשיו על 2019 וקבלנו דמי לידה בשנת 2019 על 2018, כך שלפי מה שכתבת כאן זה אמור להתחשב בהכנסות של 2019.אם הבנתי נכון הבעיה שהכסף נכנס עבור שנה קודמת?
צריך לדעת שדמי לידה נחשבים כהכנסה בשנה הם מתקבלים לפעמים זה מועיל יותר ולפעמים זה פוגע, שכיר יכול לשחק עם תאריך הגשת התביעה עצמאי בד"כ לא.
אפשרות לבדיקת מצב תביעה בלי צורך במספר בדיקהאני צריכה את המספר בשביל שאוכל להיכנס לאתר של מס הכנסה.
זה לא בדיקת מצב תביעהאפשרות לבדיקת מצב תביעה בלי צורך במספר בדיקה
תנסי. תראי שזה כן נותן מצב תביעה.זה לא בדיקת מצב תביעה
אלא בדיקת זכאות לפי סימולטור
סליחהתנסי. תראי שזה כן נותן מצב תביעה.
לי זה נתן בדיוק כמה ומתי יכנס לי.
דמי לידה נחשבים כהכנסה בשנה בה נתקבלו בפועל
אם הבנתי נכון הבעיה שהכסף נכנס עבור שנה קודמת?
צריך לדעת שדמי לידה נחשבים כהכנסה בשנה הם מתקבלים לפעמים זה מועיל יותר ולפעמים זה פוגע, שכיר יכול לשחק עם תאריך הגשת התביעה עצמאי בד"כ לא.
ר' @יהודה מילר נודה לך מאוד אם תוכל להשיב על שאלתנו הנ"ל, יישר כחך והצלחה רבה.אמנם כתבת את זה מזמן, אבל הגשנו בקשה עכשיו על 2019 וקבלנו דמי לידה בשנת 2019 על 2018, כך שלפי מה שכתבת כאן זה אמור להתחשב בהכנסות של 2019.
אבל הפקידה החליטה להגיש בשמנו, בלי שביקשנו ממנה על 2018 והיא חישבה את הדמי לידה ב2018.
הבעיה היא שזה יוצא סכום נמוך יותר מאילו היו מחשבים את הדמי לידה ב2019.
לכן חשוב לנו מאוד לדעת היכן אפשר להוכיח שצריך לחשב את הדמי לידה בשנה בה הם נכנסו ולא על שנת הלידה. תודה רבה.
הכל יחושב על יוניאברך שעד היום היה רק אברך והתחיל לעבוד ב1.4.20 אבל בגלל התעכבות בהגשת טופס 101 וכו' המשכורת תכנס רק בחודש הנוכחי.
כלומר בחודש יוני יקבל הפרשים מחודש אפריל ומאי בנוסף למשכורת של יוני
איך מקרה כזה מחושב לעניין מס הכנסה שלילי??
האם יחלקו את מספר החודשי עבודה ב9? כלומר כולל אפריל ומאי
או ב7? כלומר רק מהחודש בו התחיל לקבל תלוש בפועל.
זה מאוד משמעותי כי אם יחלקו את מספר חודשי העבודה ב7 למרות שזה בעצם כולל משכורות של 9 חודשים ייתכן שלא יהיה זכאי למענק עבודה בגלל שהסכום יעבור את התקרה .
זאת אומרת שאם נניח המשכורת החודשית היא 6000 ש"ח אז לכאורה בחודש יוני יחושב משכורת של 18000 ש"ח?הכל יחושב על יוני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //