תודה רבה!!!!!!!!!!עוזר לנו מאד!1. מרחב, אור ואוויר, קשר עין
מנגד- פחות פרטיות בכל חלל, רואים את הבלאגן והפעילות במטבח
2. אפשרי, תלוי בגודל השרותים, אם ניתן להגדיל עוד או לא
אפשר לעשות מקלחת על הכניסה לשרותים, רואה את זה כאופציה 'דיעבדית' מאד
3. אפשרי בעיני, ועדיין הייתי מנסה לפתוח חלון לחלל מרכזי, שבזמנים שאין הפרעות הוא יהיה פתוח
עם וילון/ צלון/ כל הסתרה אחרת שנותנת את הפרטיות בזמן הצורך
לא הייתי קובעת את זה בצורה שרירותית כזולדעתי... (מבט של משתמש לא מקצועי)
יחידת הורים זה פינוק מתבקש ולא מיותר בכלל
אבל שרותים נוסף הוא חובה.
לעשות את היחידת הורים כשרותים נוסף זה לאבד את הפרטיות של יחידת הורים ושל חדר שינה שדרכו נכנסים ליחידה.
תנסה לשלב בדרך אחרת
אולי שתי כיווני כניסה לאמבטיה או מסדרון קטן לפני החדר שינה שממנו השרותים והחדר שינה
בית עם כמה ילדים קשה להעביר בוקר עם שרותים בודד.ביומיום יש את מלוא הפרטיות
ועדין לא בקלות אוותר על יח' הוריםבית עם כמה ילדים קשה להעביר בוקר עם שרותים בודד.
האמת שבקומת החדרים יש לי רק שרותים באמבטיה (יחידת הורים לא בשימוש הילדים) וזה לא מספיק לבוקר.
אני אפילו חושבת על חברים של הילדים או סתם אנשים שמגיעים אלי הביתה,ועדין לא בקלות אוותר על יח' הורים
למרות שאת צודקת בהחלט
אבל זה ענין תלוי טיפוסים, סגנון חיים וצרכים
ומשתנה באופן אינדבדואלי
כל הנקודות שאתן מעלות הן צודקות ונכונותאני אפילו חושבת על חברים של הילדים או סתם אנשים שמגיעים אלי הביתה,
ליחידת הורים לא הייתי מכניסה
וגם לאמבטיה לא הייתי רוצה להכניס,
הייתי מנסה אם אפשרי:
1. שתי כניסות ליחידת הורים
2. הפרדה של חדר האמבטיה מהשירותים עם אפשרות מעבר מאחד לשני.
רק צריך לחשוב בחכמה איך אפשר לגרום שתמיד שצריך לנעול את הדלתות,
ינעלו את שתיהם.
מאמינה שיש פתרונות
מסכימה איתך שזה פוגע בפרטיות.כל הנקודות שאתן מעלות הן צודקות ונכונות
עדיין יהיו שסדרי החיים שלהם יתעדפו יח' הורים ע"פ שרותי אורחים
1. מאד לא ממליצה על 2 כניסות, פוגע קשות בפרטיות, הן בתחושה והן למעשה
2. גם כנ"ל, אם כי אפשרי במקרים מסויימים
ומה מינימום לחדר שרותים מאולתר שתוקעים אותו באיזה חור כי אין בררה?? מתקמצנים על שטחים אחריםמידות מינימום לחדר רחצה הינן 90X200 לפרופורציה אורכית
או 140X150 לריבועי
מינימום התכוונתי מינימום, קטן אבל עובד
עדיף להגדיל מעט יותר
וכמובן אם יש אפשרות להכניס את הניאגרה לעובי הקיר הקיים זה יכול לחסוך עוד כמה ס"מ
צריך לראות את התכנית ע"מ לוודא התכנות לתוספת יח'
80X140ומה מינימום לחדר שרותים מאולתר שתוקעים אותו באיזה חור כי אין בררה?? מתקמצנים על שטחים אחרים
לזה התכוונתי כשהצעתי את הצעתי,אולי שתי כיווני כניסה לאמבטיה או מסדרון קטן לפני החדר שינה שממנו השרותים והחדר שינה
מה זו התכנית הזו? הדירה הקיימת?תודה לכל העונות, מחכימות אותי!
מסכימה איתך שזה פוגע בפרטיות.
אשמח לעלות לכן את התכנית (לפני התכנון!),ומי שיכולה לחוות דעה-אשמח לשמוע, כרגע היא לא מתוכננת בעליל.
בקשה נוספת אם יש כאן מישהי שעיצבה או שיפצה בית בגודל: 70-80 מ"ר בניצול מקסימלי גימור יפה-אשמח מאד שתעלה תמונות /תכנית.
צפה בקובץ המצורף 1004385
ברוררררמה זו התכנית הזו? הדירה הקיימת?
אתם מתכננים לתכנן מחדש או רק את נושא השרותים?
בכל מקרה תצטרכו כאן שינוי עם סידור החדרים
ומציעה כבר לחשוב מערכתית יותר כי בנתונים הללו יש פה הרבה ליקויים הניתנים לשיפור
סליחה על ההקפצה, מקווה שזה בסדראו 140X150 לריבועי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים