- הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדא;1962387:חייבים לדון לכף זכות .
ותמחלי על הכסף !
כי מה שצריך להגיע לאדם יגיע !
אז אולי נחלק לכולם עבודות ללא תשלום, כי מה שמגיע לנו יגיע בכל מקרה....
ותמחלי על הכסף !
נכתב ע"י מרים אדריכל;1962873:כל מה שאתם כותבים נכון ויפה,
אבל מה אני עושה עם לקוח שאומר לי:
אני לא מוכן לשלם לך את כל התשלום כי אני רוצה לראות שאת נשארת איתי במהלך הבניה,
זאת אומרת- אני לא יכולה להתנות את נתינת העבודה במסירת תשלום.
מה עושים?
יש לי עכשיו אחד כזה שיש לי רגש שלא עומד לשלם...
מידיעה, יש לקוחות שלא משלמים סכומים יותר גדולים... כמו רוכשי דירות שמחליטים פתאום שהם לא משלמים, וכשבאים לקראתם ולא מפרים חוזה במיידי, הם עוד תובעים את המוותר על עיכוב בעבודות בדירה שלהם....נכתב ע"י dmc;1962992:באמת יש לקוחות שלא משלמים??? אני כל פעם נדהמת מזה מחדש...
ותמחלי על הכסף !
נכתב ע"י מוריהלי;1963053:חחח.לי היתה לקוחה שעיצבתי לה לוחות שנה למשפחה בערב ראש השנה ואז אחרי האישור וההדפסה היא אמרה שבעלה אמר שזה יקר (סוכם על מחיר מראש) ואם אני מוכנה שהיא תשלם סכום X על הכל (רק ההדפסה עלתה יותר) אמרתי שממש לא אז היא אמרה "אז לא צריך" ומאז נעלמו עקבותיה.
נכתב ע"י מרים אדריכל;1963730:תודה למי שהגיב לי,
לגבי אשראי- אין לי סליקה, אבל באמת חושבת להתחיל להשתמש באופציה הזאת,
השאלה אם אין לאנשים בעיה לתת מספרי אשראי, מה אומרים?
לגבי צ'ק דחוי- לא על כולם אני יכולה לסמוך שלא יבטלו
מה עושים? ת'כלס אני מבינה לקוח שרוצה לראות את סוף העבודה לפני התשלום,
מצד שני- אני רוצה לקבל את הכסף בזמן.
נכתב ע"י מרים אדריכל;1963730:תודה למי שהגיב לי,
לגבי אשראי- אין לי סליקה, אבל באמת חושבת להתחיל להשתמש באופציה הזאת,
השאלה אם אין לאנשים בעיה לתת מספרי אשראי, מה אומרים?
לגבי צ'ק דחוי- לא על כולם אני יכולה לסמוך שלא יבטלו
מה עושים? ת'כלס אני מבינה לקוח שרוצה לראות את סוף העבודה לפני התשלום,
מצד שני- אני רוצה לקבל את הכסף בזמן.
נכתב ע"י sm05276;1963776:את האמת שלא כ"כ מובן לי.
את סיכמת איתו על ליווי חוץ מהתכניות?
מה שאני מכירה מאדריכליות שמחלקים את המחיר.
יש תמחור לתכניות - וזה משלמים עד תום כשמקבלים אותן.
ויש מחיר לליווי ולפיקוח וכו' - זה בנפרד ולא קשור לתכניות שבנית לו.
ובכלל, מה הקשר בין התוכניות שעיצבת לבין זה שאולי לא ימצא חן בעיניו שהקבלן בנה לו את הקיר קצת עקום? לכן הוא יחליט שהוא לא משלם?
(וזה לא סותר אסרטיביות)
נכתב ע"י תחיה מ;1963741:את יוכל הלחלק את התשלום ל3: מקדמה, בסוף התוכניות, בסוף תהליך הבניה.
ולחלק את האחוזים של כל חלק לפי ראות עיניך...
נכתב ע"י טקסט;1962373:אולי זו לא דרך הנכונה אבל תאיימי עליה שאם עד תאריך X אם היא לא משלמת את מפרסמת את הסיפור שלה ברשת, פורומים וכדו' ומעלה את העבודות שאנשים יזהרו ממנה וכו'.
בדרך כלל אם זה אדם שמוכר בציבור הוא מפחד מדברים כאלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים