- הוסף לסימניות
אוהו מעניין, פתאום "דואר יוצא" נהיה מעניין יותר מ"דואר נכנס"....יוווו. נשמע מעניין מאוד!!
לעצם העניין, תוכלו לדפדף אחורה, ולפעול ע"פ ההוראות.
אוהו מעניין, פתאום "דואר יוצא" נהיה מעניין יותר מ"דואר נכנס"....יוווו. נשמע מעניין מאוד!!
בטוח??????????????גם סימן שאלה אחד היה מספיק.
![]()
Automate Outreach & Generate Leads with Snov.io
Snov.io is an outreach automation platform for sales teams, marketers, and anyone who runs cold outreach. Find prospects, automate email campaigns, and manage your sales process from first contact to closed deal.snov.io
מוזר, אנחנו הורדנו מפה, והכל עבד.זה לא יורד בנטפרי, האם מישהו יכול להעלות לכאן ( לא בקישור ) שאני כן אצליח להוריד את זה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין מצב, ניסיתי מלא פעמים.................מוזר, אנחנו הורדנו מפה, והכל עבד.
התוסף הזה יכול לעבוד עם התוסף שהעלו פה ( זה שעוקב )????[/URL]Trocker - Email Tracker Blocker | Block Email Tracking Pixels
Free browser extension that blocks email tracking pixels and protects your privacy. Works with Gmail, Yahoo, Outlook and all webmail services.trockerapp.github.io
מוזר.אין מצב, ניסיתי מלא פעמים.................
מעניין על איזה תוסף הוא לא חוסם?אבל לי אישית, החוסם לא עובד על כל התוספים של מעקב מייל.
תרגום: לא במעקבמי יכול להסביר לי מה זה נקרא?
צילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 860608
מה ההסבר של המילים באנגלית? ומה זה אומר לגבי התוסף שהורדתי לי למחשב מאחד הקישורים שהעליתם פה למעקב אחרי פתיחת המייל?
או ששלחת את המייל ממכשיר שאין בו את התוסף הזה...מי יכול להסביר לי מה זה נקרא?
צילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 860608
מה ההסבר של המילים באנגלית? ומה זה אומר לגבי התוסף שהורדתי לי למחשב מאחד הקישורים שהעליתם פה למעקב אחרי פתיחת המייל?
בדיוק, לא קשור אם יש למקבל תוסף כזה או אחר.או ששלחת את המייל ממכשיר שאין בו את התוסף הזה...
OPEN - זה אומר כמה פעמים נפתחצפה בקובץ המצורף 860614
שוב צ'כה הסבר מה כתוב פה באנגלית? (זה במייל השני. עם התוסף החדש..)
עצה שלי- תלחצי מקש ימני בעכבר(בכרום.) -תרגם לעברית, וזהו! ( אולי זה טיפה יבלבל עם שמות השולחים.)צפה בקובץ המצורף 860614
שוב צ'כה הסבר מה כתוב פה באנגלית? (זה במייל השני. עם התוסף החדש..)
כרום זה סוג דפדפן. (העיגול האדום ירוק וצהוב) ושתכנסי למייל דרכו, כל דף אינטרנט שתהיי יהיה אפשרות לתרגם אותו לעברית.מה זה נקרא כרום? ואיפה זה נמצא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים