התאים אולי לסגנון החינוך של 1950טוב מאוד שלא קיבל
מי שלא שומע בקול הגננת מפסיד
תשאלי מחר את הגננת בדרך אגב - איך היו הממתקים של הבן שלי? היה טעים? תוכלי רק לספר לי מה היה שם כדי שאוכל לתת לו שקית אחרת במקום?זה לא רק לא בסדר..
הילד סיפר שהגננת אכלה לו את הממתקים..
אבל מי שכך מענישה אין לה טיפת הבנה בנפש הילד.. וק"ו בחינוך
מגיע לילד עונש (בן שנתיים, כן..) תחלקי לו אחרון.. תחלקי לו קצת אחרי כולם. אבל לא לתת?
לא ממליצה להיות ציניים.
כן, לשתף רק את המטפלת ברגש של הילד שלי [ושל הילד בתוכי] שמאוד נפגע.
ולא, לא הייתי רצה למנהלת אם זה הדבר הראשון.
תמיד כדאי לנסות לתקשר בנועם ובאופן חיובי עם הגננת הישירה.
וזה לא עומד בסתירה שאם יש אקט קיצוני, התעללות וכו...חובה לדאוג מיידית לילדנו.
ואת מאמינה לילד בן שנתיים?זה לא רק לא בסדר..
הילד סיפר שהגננת אכלה לו את הממתקים..
ואת מאמינה לילד בן שנתיים?
אני מקווה שהמטפלת לא מאמינה לכל הסיפורים שהוא מספר לה על מה שקורה בבית
טוב מאוד שלא קיבל
האמת, אני אישית לא הייתי אומרת ככה למטפלת, ואני גם לא בעד ציניות.. כתבתי את זה לא ממש ברצינותברור שלא לתת שקית ממתקים זהו עונש שלא מתאים לילד בן שנתיים!
ואין צורך להיות ציניים, ולא עוקצניים,
פשוט להגיד למטפלת שאת מעריכה אותה על כל העבודה שלה,
אבל את חושבת שילד בגיל הזה לא יכול להתמודד עם כזה עונש.
פשוט להגיד את דעתך, ולשאול אותה איזה אלמנט אחר יכול להשפיע על הילד להקשיב בקולה.
לגבי כל המקרים המתוארים כאן:
אני חושבת שהתפקיד שלנו כהורים זה להיות בקשר חד שבועי עם המטפלת.
להחמיא לה, לשאול אותה מה קורה עם הילד, מה שלומו.
שבוע שעבר דיברתי עם המטפלת.
אמרתי לה שאין לי זמן בימות השבוע, אבל אני מקפידה ללכת לכל ילד לפחות פעם בשבוע כדי לראות את הגן, ולדעת מה שלומו.
הבהרתי לה שזה לא כי אני לא נותנת אמון אלא: כדי שלא ארגיש אמא מזניחה..
כלומר היא יודעת שמבחינתי אני אמא שעוקבת וחשוב לי לדעת.
דיברנו איזו שעה בערב גם על הילדים שלה, וגם על שלי,
והתפעלתי מכל מיני דברים שהיא סיפרה לי (בכנות)!
ואמרתי לה את האמת שמאד רציתי שבדיוק היא תהיה המטפלת של הבת שלי,
ובסוף הייתי מבסוטה לראות שקיבלנו בדיוק אותה.
אמרתי לה שגם אם אני באה לקחת אותה מוקדם בשעת השינה של הילדים,
מבחינתי היא לא חייבת להיות שם ולקבל אותי, כי זה זמן שלה,
ויש לה זכות לישון בו, או לאכול.
ואני בעד שלמטפלות יהיה חופש טיפה באמצע היון, כי אני מעריכה את העבודה שלהן.
והיא אמרה שכיף לה השנה כי כל האמהות מפרגנות.
ואת האמת, מגיע לה.
כי היא מהממת איתם, וחשוב לי שהיא תדע שאני מעריכה את העבודה שלה.
וכך כל פעם אני מתעניינת על הילדה, ודואגת להגיע לגן לפחות פעם בשבוע בשביל קשר עין.
ובהמשך אני מתכננת גם ללכת בע"ה למנהלת המעון ולהחמיא על המטפלת.
ד"א היום יש חוק שהן מקבלות 2 ש"ח מעל למינימוםשיתחילו להעריך ולשלם, והמתאימות תבאנה. גם שעות קורעות, גם ימי עבודה קשים וגם עצם העבודה מתישה, וכל זה בשכר מינימום?
את אמיתית???טוב מאוד שלא קיבל
בקשר למעון -
יש מטפלות חמודות ונחמדות שאוהבות מאוד ילדים
אבל מפה ועד להיות מטפלת במעון הדרך ארוכה - לכל מי שחושבת שמקסימום אני אהיה מטפלת במעון
להצליח להשליט סדר ומשמעת בקבוצה קשור מאוד לראש הגדול של מטפלת
לי היתה מטפלת במעון שהענישה ילדה בשלילת ארוחת צהרים!
מיד קראתי למטפלת והסברתי לה שאם יש קושי עם ילד אפשר לטפל אבל בשום אופן לא בצורה כזאת! היא לא כ"כ הבינה למה ובסוף היא פוטרה
מה לעשות יש הבדל גדול בין לאהוב ילד לבין לטפל בו מקצועית
סליחה על הסטיה מהנושא-
וכנ"ל בחיידרים כשהמלמדים בעצם באים ללא הכשרה מינימאלית- ההורים חייבים לפקוח שתי עיניים על הילדים - ועל כל דבר חשוד לברר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //