- הוסף לסימניות
מה הקשר בין כרטיס רשת לפוטושופ?מעוניינת לקנות מחשב נייח גם לתוכנת פוטושופ
האם המפרט מתאים?
המחיר תואם? לעניין?
וכן האם ממומלץ שימוש בפוטושופ ע"י מנוי חודשי ושימוש דרך האינטרנט?
האם הכרטיס רשת המצורף מתאים? מספיק מהיר בשביל שימוש בפוטושופ?
מה הקשר בין כרטיס רשת לפוטושופ?
פוטושופ רשמי ממש יקר, אם לא מפריע לך פרוץ זה הפיתרון הכי טוב.
אני מסכים עם אליה, מפרטים מוזרים זה נראה שהם בחרו חלקים בעצימת עינים או באנדנדינו, חוץ מזה שלפוטושופ באופן קבוע זה ממש לא מומלץ זה יהיה סיוט, המינימום שאני יכול להמליץ יהיה ב 3,000+ ללא מסך וציוד הקפי.
פוטושופ אונליין זה רק מינימלי ובחינםכרטיס רשת מהיר לפוטושופ- זה בקשר לשאלה אם שווה לעשות מנוי לפוטושופ דרך האינטרנט ואז צריך חיבור מהיר...
ואם כן אז מה מומלץ לפוטושופ? מה הכי חשוב?
אז מה מומלץ?מה הקשר בין כרטיס רשת לפוטושופ?
פוטושופ רשמי ממש יקר, אם לא מפריע לך פרוץ זה הפיתרון הכי טוב.
אני מסכים עם אליה, מפרטים מוזרים זה נראה שהם בחרו חלקים בעצימת עינים או באנדנדינו, חוץ מזה שלפוטושופ באופן קבוע זה ממש לא מומלץ זה יהיה סיוט, המינימום שאני יכול להמליץ יהיה ב 3,000+ ללא מסך וציוד הקפי.
www.prog.co.il
מפרטים זוועה,אז מה מומלץ?
איזה מפרט?
ז" א מה לבקש מהטכנאי?
מצרפת מפרט של מחשב- כמו שאמרתם- קנו חלקים והרכיבו
כזה מחשב צריך? עד כדי כך? כי זה מחשב למולטימדיה?
אשמח להסבר
תודה
זה לא מתאים לעריכה גרפית.באשכול הזה בהודעה של @פרסומון יש הצעה טובה
![]()
התייעצות על מחשב ומחירו
מחשב זעיר ועוצמתי מבית Lenovo מעבד I7 – זכרון 16GB – דיסק 240GB SSD, מערכת הפעלה Windows 10 איך הוא לתוכנות אדובי וב 1900 ש"ח מחודש עם אחריות.www.prog.co.il
זה עובד בסדר בפוטו שופ - אפשר לומר הרף המינמלי שנדרש לזה.זה לא מתאים לעריכה גרפית.
א. אף אחד לא רוצה מחשב "בסדר" לעבודה קבועה בפוטושופ, אחרי תקופה זה הופך לסיוט.זה עובד בסדר בפוטו שופ - אפשר לומר הרף המינמלי שנדרש לזה.
סוריא. אף אחד לא רוצה מחשב "בסדר" לעבודה קבועה בפוטושופ, אחרי תקופה זה הופך לסיוט.
ב. צפה בקובץ המצורף 767939
זה ההמלצות של אדובי עבור מערכת לתוכנת פוטושופ.בעצם זוהי טבלה המסבירה מה שימוש בגרפיקה דורש? איזה חומרה?
זה ההמלצות של אדובי עבור מערכת לתוכנת פוטושופ.
מכאן -
דרישות מערכת של Photoshop
דרישות המערכת להפעלת המהדורה האחרונה של Photoshop ב- macOS וב- Windows.helpx.adobe.com
תגידי לי מה התקציב ואני אבנה לך משהו נורמלי (אם השימושים הם בעיקר פוטושופ אז 3,500 ומעלה יספיק)
מעבד ישן, לוח אם גרוע, ספק כח זולל חשמל שישרף בהקדם, זיכרון ראם איטי, ssd יקר ואיטי, כרטיס מסך לא מומלץ, מחיר סופי ממש גבוהא
אוקי
אז מה בעצם הבעיה במפרט שלי?- זה עונה על הדרישות!
המעבד, הזיכרון RAM, הדיסק קשיח
אולי באמת מסך וכרטיס מסך צריך יותר טוב
אבל תכלס מה באמת?
מעבד ישן, לוח אם גרוע, ספק כח זולל חשמל שישרף בהקדם, זיכרון ראם איטי, ssd יקר ואיטי, כרטיס מסך לא מומלץ, מחיר סופי ממש גבוה
בניית מפרט זה לא סתם מספרים יבשים, זה דורש ידע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים