נכתב ע"י GRN;2064586:רצינית לגמרי
הגומיות הטובות נאבדות לפני שהן נקרעות. אני מעדיפה מלאי זמין של גומיות שעלולות להיקרע (משתמשת ב2 ביחד כדי שזה לא יקרה ומחליפה כל יום) מאשר לשלם הון על גומיות שהולכות לאיבוד.
נכתב ע"י GRN;2064568:
נכתב ע"י תקוה;2064599:גומיות ג'ודי של פעם היו החזקות שבשוק. והיו מיוצרות בגרמניה.
היום גומיות ג'ודי כבר - מייד אים צ'יינה. והאיכות- סינית לחלוטין. כבר לא משנה איזה סיני תקנה...
נכתב ע"י שרה'לה;2064827:הייתה תקופת שפל, והיום הם חזרו במיטבם.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2064956:לאחרונה (אולי עכשיו באמת חזרו למיטבם, לא ניסיתי) הגומיות של גודי היו על הפנים,
יש חיקוי (אבל ממש) שנקרא גומי, קצת יותר זול (לא הרבה) אבל גומיות חזקות ברזל - נקרעות עם מספרים בלבד. אני קונה אותם אצל "אדיר" בבני ברק.
עכשיו אנחנו שומעים שיש עוד מותג - פוניטייל. מעניין מה המחיר ומה האיכות.
אני קונה את הפשוטות לילדות הקטנות שמאבדות ושהשער שלהן דק ואפשר לקשור בגומיה פשוטה, אבל בשביל הגדולה ובשבילי - רק את הטובות, כי הפשוטות נקרעות עוד לפני שגמרנו לקשור את הקוקו, את הטובות אני זורקת כשהן מתמלאות שערות...
חני
נכתב ע"י טוליפ;2064960:גודי לא בדיוק חזרו למיטבם (הסיליקון, מהבד אני כן מרוצה).
פוני טייל חזקות מאוד אני קניתי ב 20 ש"ח
נכתב ע"י ok;2062487:גם אמהות וילדות אין להם, רק ציבור
הזוי![]()
נכתב ע"י גלבוע;2074058:המציאות שמצנזרת מודעות על לא מאומה, הזויה פי כמה.
מה ההכללה פה?
שהעבירו ביקורת על מבקרים ספציפיים מאד?
לא העבירו כאן ביקורת על מגזר או על קבוצה.
נכתב ע"י דניאל נ;2074064:צודק.. אני מתנצל ..
כנראה יש לי בעיה בהבנת הנקרא..
בא ננסה להבין יחד:
גם אמהות וילדות אין להם, רק ציבור הזוי
אה.. אכן לא על ציבור .. מתנצל
נכתב ע"י גלבוע;2074070:שכחת את האנטר,
שמשמש כנקודה אצל הרבה אנשים:
אין להם (היינו, למבקרים המדוברים) אמהות וילדות. פסיק.
רק ציבור. נקודה.
הזוי. שווה - זוהי מציאות הזויה.
אוקיי?
נכתב ע"י ok;2074091:הלו? דניאל?
שכחתי את הנקודה באמת. ובאמת כדאי תמיד להסתכל חיובי![]()
נכתב ע"י גלבוע;2074058:המציאות שמצנזרת מודעות על לא מאומה, הזויה פי כמה.
מה ההכללה פה?
שהעבירו ביקורת על מבקרים ספציפיים מאד?
לא העבירו כאן ביקורת על מגזר או על קבוצה.
נכתב ע"י לקסי;2075125:על הציבור שמכניס הביתה רק המודיע בדיוק בגלל המבקרים האלו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים