הברקהבפרסום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
[FONT="]טרחו, עבדו, השקיעו, פעלו, חשבו, עיצבו[/FONT][FONT="]...[/FONT]
[FONT="]עד שהגיע היום והכרזות מונחים באשכול, הגיע הזמן להצביע ולהביע דעה 'איזה כרזה הכי מדבר אלי או לקהל יעד שלו'[/FONT]
[FONT="]עשרה מי יודע – אחד אני יודע[/FONT]
[FONT="]'אני לא אוהב כרזה המאיים!' אמר הראשון[/FONT]
[FONT="]והשני 'אך ורק כרזה המאיים ומכניס פחד בלב'[/FONT]
[FONT="]והשלישי - לא בודק בכלל איך המסר נמסר העיקר שהרעיון מוצלח.[/FONT]
[FONT="]הרביעי -מחפש ומברר איזה כרזה החברים שלו עשו, ומצביע בשבילם.
[/FONT][FONT="]החמישי - לא מצביע לחמש כרזות, כי יש רק כמה המתאימים לכל הכללים בפרסום ושיווק וקרואייטיב.[/FONT]
[FONT="]השישי – חושב באיזה כרזה 'חברות מסנני האינטרנט' היו מפרסמים.[/FONT]
[FONT="]השביעי – רוצה להצביע למשהו מרתק דומה לסגנון של הפליירים של 'וועד הרבנים' ו'קופת העיר'[/FONT]
[FONT="]השמיני – מחכה לראות מה הגדולים והמבינים יצביעו ועושה אחריהם, או שבכוונה אינו עושה אחריהם.[/FONT]
[FONT="]התשיעי – אינו משתתף בהצבעה מפני כמה סיבות...[/FONT]
[FONT="]העשירי – מסנן את האינטרנט שלו![/FONT]
[FONT="]אחד אני יודע – 'העשירי קודש' אלו שראו את הכרזות וסיננו את האינטרנט הם אלו שזכו באמת בתחרות, וכמובן אלו שגרמו להם לסנן (שעיצבו את הכרזות)[/FONT]
[FONT="]ובכן בימים האחרונים קיבלתי דשים מכמה אנשים שסיננו את האינטרנט בזכות התחרות, או שעברו לסינון יותר טוב.[/FONT]
[FONT="]הכרזות לא יצאו ידי חובה פה בפרוג, הם כבר התפרסמו בכמה מקומות, ועתידים להתפרסם במקומות שונות, להגדיל תורה ולהדיר.[/FONT]
[FONT="]והיום עד השעה 12 בצהריים נשאר לכם להביע דעה ולהצביע... עשרה מי יודע...[/FONT]
[FONT="]ותודה מכל הלב: לאיש היקר מכל אליהו פריד מ"פונטייפ" שלקח חסות בכזה כיף בלי להרהר שנייה אם כן לתת או לא.[/FONT]
[FONT="]ותודה לדפוס "סופר גרף" שגם לקחו חסות, ומי שמכיר את האיש שעומד מאחורי הדפוס סופר גרף, רץ להדפיס שם, בגללו, ובגלל המחירים שלו, ובגלל השירות שלו בכל הארץ ממש.[/FONT]
[FONT="]ותודה ל: נעמי ברקאי ולסולו, שעבדו לילות כימים... המילים מיותרות.[/FONT]
[FONT="]ותודה לכל המשתתפים.
ואנחנו עוד רחוקים מלסיים...
[/FONT]
[FONT="]עד שהגיע היום והכרזות מונחים באשכול, הגיע הזמן להצביע ולהביע דעה 'איזה כרזה הכי מדבר אלי או לקהל יעד שלו'[/FONT]
[FONT="]עשרה מי יודע – אחד אני יודע[/FONT]
[FONT="]'אני לא אוהב כרזה המאיים!' אמר הראשון[/FONT]
[FONT="]והשני 'אך ורק כרזה המאיים ומכניס פחד בלב'[/FONT]
[FONT="]והשלישי - לא בודק בכלל איך המסר נמסר העיקר שהרעיון מוצלח.[/FONT]
[FONT="]הרביעי -מחפש ומברר איזה כרזה החברים שלו עשו, ומצביע בשבילם.
[/FONT][FONT="]החמישי - לא מצביע לחמש כרזות, כי יש רק כמה המתאימים לכל הכללים בפרסום ושיווק וקרואייטיב.[/FONT]
[FONT="]השישי – חושב באיזה כרזה 'חברות מסנני האינטרנט' היו מפרסמים.[/FONT]
[FONT="]השביעי – רוצה להצביע למשהו מרתק דומה לסגנון של הפליירים של 'וועד הרבנים' ו'קופת העיר'[/FONT]
[FONT="]השמיני – מחכה לראות מה הגדולים והמבינים יצביעו ועושה אחריהם, או שבכוונה אינו עושה אחריהם.[/FONT]
[FONT="]התשיעי – אינו משתתף בהצבעה מפני כמה סיבות...[/FONT]
[FONT="]העשירי – מסנן את האינטרנט שלו![/FONT]
[FONT="]אחד אני יודע – 'העשירי קודש' אלו שראו את הכרזות וסיננו את האינטרנט הם אלו שזכו באמת בתחרות, וכמובן אלו שגרמו להם לסנן (שעיצבו את הכרזות)[/FONT]
[FONT="]ובכן בימים האחרונים קיבלתי דשים מכמה אנשים שסיננו את האינטרנט בזכות התחרות, או שעברו לסינון יותר טוב.[/FONT]
[FONT="]הכרזות לא יצאו ידי חובה פה בפרוג, הם כבר התפרסמו בכמה מקומות, ועתידים להתפרסם במקומות שונות, להגדיל תורה ולהדיר.[/FONT]
[FONT="]והיום עד השעה 12 בצהריים נשאר לכם להביע דעה ולהצביע... עשרה מי יודע...[/FONT]
[FONT="]ותודה מכל הלב: לאיש היקר מכל אליהו פריד מ"פונטייפ" שלקח חסות בכזה כיף בלי להרהר שנייה אם כן לתת או לא.[/FONT]
[FONT="]ותודה לדפוס "סופר גרף" שגם לקחו חסות, ומי שמכיר את האיש שעומד מאחורי הדפוס סופר גרף, רץ להדפיס שם, בגללו, ובגלל המחירים שלו, ובגלל השירות שלו בכל הארץ ממש.[/FONT]
[FONT="]ותודה ל: נעמי ברקאי ולסולו, שעבדו לילות כימים... המילים מיותרות.[/FONT]
[FONT="]ותודה לכל המשתתפים.
ואנחנו עוד רחוקים מלסיים...
[/FONT]
הנושאים החמים