למה נערת בת מצווה צריכה G7?מחירי המצלמות קפצו משהו מטורף!!!
על איזה מחיר את חושבת?
בעיקרוןG7 זה המצלמה הכי מומלצת אבל המחיר שלה באזור ה2000 ש"ח
צודק לחלוטין !!!למה נערת בת מצווה צריכה G7?
לדעתי ה-SX מספיקות בהחלט!
בכזה הפרש- בודאי שG7 שווה יותר.צודק לחלוטין !!!
אבל אני קניתי לפני בערך חצי שנה מצלמה .
ועל מצלמה 720 ביקשו ממני 1600 ועל G7 ביקשו 1800 והיה שווה לי להשקיע עוד 200 ש"ח
וסתם ככה לא אמרתי לקנות G7 אמרתי שזה הכי טוב
למה היא יותר רגישה?אם כי, היא רגישה הרבה יורת, וה שיקול בקניה לנערה שהולכת לטיולים, חברות וכו'.
סלפי, מגע, מגעים פחות חזקים.למה היא יותר רגישה?
בגלל הסלפי?
אין לי פרטים לתת לך על זה,וואו, כנראה שאני ממש לא מעודכנת!
מה באמת לגבי האופציה של חו"ל?
מה ידוע לכם?
לי יש את G15 כ 6 וחצי שנים היא לא סלפי ולא מגע, ולמעט תיקון אחד שקרה בנפילה של המצלמה כשהזום היה פתוח (שיכול לקרות בכל מצלמה) היא מעולה ממש!סלפי, מגע, מגעים פחות חזקים.
לי ה-SX החזיקה קרוב ל-9 שנים, כולל נפילות ושימוש של הילדים.
מה התקציב שלך? ולפי זה תחפשי מצלמה, כי לשדרוגים אין סוף....וואו, כנראה שאני ממש לא מעודכנת!
מה באמת לגבי האופציה של חו"ל?
מה ידוע לכם?
מדובר על אמזון?אין לי פרטים לתת לך על זה,
אבל יש שקונים בארה"ב יד2, שם זה ממש כמו חדש,
במחיר של כ-200 דולר.
בארץ לא הייתי רונה יד 2, אחרי הכל זה מוצר רגיש.
יש אחריות?נדמה לי שלגיל הזה קונים את הסידרה הזולה יותר של ה-185, בסביבות ה-500 ש"ח.
יש בירושלים טכנאי מצלמות שמוכר מחודשות במחירים מצוינים -בככר הדוידקה מול המכבסה.
ועוד שאלה: 'הסדרה הזולה של ה185', מה הכוונה?נדמה לי שלגיל הזה קונים את הסידרה הזולה יותר של ה-185, בסביבות ה-500 ש"ח.
יש בירושלים טכנאי מצלמות שמוכר מחודשות במחירים מצוינים -בככר הדוידקה מול המכבסה.
מצלמה דגם SX185ועוד שאלה: 'הסדרה הזולה של ה185', מה הכוונה?
איך מזמינים?אין לי פרטים לתת לך על זה,
אבל יש שקונים בארה"ב יד2, שם זה ממש כמו חדש,
במחיר של כ-200 דולר.
בארץ לא הייתי רונה יד 2, אחרי הכל זה מוצר רגיש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים