סטודיו פלאש
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;n4995610:חבל שערכת.
זה דברים שחשוב לדעת.
אני מתלבטת האם גדול הנזק על התועלת
נכתב ע"י efrat1;n4995610:חבל שערכת.
זה דברים שחשוב לדעת.
נכתב ע"י צלמוניה;n4996650:מה בין צימר, לחדר במלון/בתי הארחה/חדרי אירוח/בריכות שחיה, וכל מקום פרטי וצנוע בכל מקמות הללו תחששו כי לא יודעים אם מישהו התקין שם מצלמה, זה יכול להיות הבעלים, המנהל, מנהל התחזוקה, ואפי' פועל פשוט!
מדוע רק כעת צצו חששות ורק לגבי צימרים ודירות אירוח?
וסתם כך לדעתי גם כשמתארחים אצל אנשים אולי נחשוש? נראה לי שהגזמנו מעט...
צודק. כנראה ששם היו נסיבות מיוחדות כדי לשבור את שביתת הרעב.נכתב ע"י פריעדמן;n4996854:איפה נאכל הטורטיה בכלא, לא בשירותים ויש מיזה הסרטה
נכתב ע"י לבן;n4996694:בכל המקומות שהזכרת אסור מבחינה חוקית להתקין מצלמות. ובעלים /מנהלי התחזוקה חוששים להסתבך עם החוק.
בבתים חילוניים פרטיים יש הרבה מאד פעמים מצלמות נסתרות לאבטחה ומסיבות שונות נוספות. זה דבר מקובל מאד. ואם אתם משכירים דירה ממשפחה שאינה חרדית רצוי שתדעו שיש סיכוי גבוה מאד להמצאות מצלמות בשטח.
נכתב ע"י פריעדמן;n4996854:איפה נאכל הטורטיה בכלא, לא בשירותים ויש מיזה הסרטה
נכתב ע"י אות לי;n4996980:אי דיוק אף פעם לא היה חביב עלי..
א.
ב. ברגותי לא אוהב טורטייה - מאכל מקסיקני [מידיעה] ברגותי אוהב טורטית , חטיף מתוק של עלית...
ג. . [/B][/SIZE]
![]()
נכתב ע"י שריונה;n4996038:אצלי בבית מותקנות מצלמות 24/7 כל רגע ורגע..
בכל החדרים כולל חדר שינה אמבטיה וכו וכו...
גם ברחובות אצלנו [איך אצלכם?] בעצם, כל פסיעה וכל אפצי שאני עושה
הכל מתועד...
כמה שזה מביך כך זה אמיתי
לפרטים נוספים: אבות ב א.
נכתב ע"י גילת ורנן;n4996105:שתהיי לי בריאה
רק במשפט האחרון מגלים את ה'עוקץ'![]()
נכתב ע"י bbr;n4998605:תגידו אתם רציניים עם כל הסיפור הזה???????
אני פשוט בשוק מהרעיון!!
גועל נפש שאי אפשר להרגע ממנו...
שנתחיל לפרסם מהיום יתרון מיוחד בדירת האירוח שלנו: אין מצלמות נסתרות!!! כולכם מוזמנים!
אם היה לי כסף למצלמות הייתי ישר משקיעה את זה בעוד פינוקים למתארחים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים