נכתב ע"י יוני מקרוני;n4998444:טורטיה זה טורטית באידיש
![]()
נכתב ע"י מלפפון;n4998658:הסיפור ההוא לא מרשים אותי.
וזה לא נכון שבעלי צימר שמים מצלמות כדי להפיץ תמונות באתרי חו"ל.
הם שמים כדי לוודא שהצימר נשאר שלם, ובד"כ לא שמים בחדר האמבטיה,
אבל גם בסלון- לא לענין.
לא הייתי הולכת לכזה צימר, למרות שברור לי שבעל הבית לא משועמם להתחיל לצפות.
יש לו עסקים אחרים ובד"כ הצימר זהו עסק צדדי ולא עיקרי.
מכירה כמה בעלי צימרים, מסוגלים לשים מצלמות לשם ביטחון, אבל לא כדי לראות בכיף או להפיץ.
אם יש בעיה או רעש חשוד, מוזיקה קולנית או קולות ניסור וקידוח, הוא יסתכל..
(לכן גם אם תעשו מנגל בלי שהריח יגיע לנחיריו, סיכוי גדול שהוא לא ידע על כך גם אם יש בצימר מצלמה).
נכתב ע"י מלפפון;n4996783:אכן יש צימרים עם מצלמות נסתרות.
בד"כ בעל הבית לא מסתכל, רק במקרה והוא חושש לפעילות חריגה.
כמו למשל בני נוער שעלולים להרוס לו את הצימר.
אי אפשר לראות מצלמות נסתרות אם בעל הבית טורח שלא יראו.
שכל אחד יקח לשיקול דעתו.
(אני הייתי שואלת את בעל הבית ורואה לפי תגובתו).
נכתב ע"י פלאפונית;n4998923:מלפפון אני איתך..
לפי תגובת בעל הבית לפעמים אפשר לראות שהוא מגמגם , ואז אם הוא מגמגם להזכיר לו את החוק לגבי זה , שזה פלילי.
אפשר לראות שיש לו אי נוחות, שמעביר נושא וכו' ..
נכתב ע"י חוה זילבר;n4998928:בנ"א שעושה כזה דבר, הרבה פעמים הוא שקרן מקצועי!!!
וחוץ מזה,
אחרי כזאת שאלה הוא לא יבוא על המנגל בחדר שינה,
כי יבין שהוא מפליל את עצמו!!!!!!
נכתב ע"י avi media;n4999522:אכן א"א לפחד מכל צרה שקימת בעולם, אבל להיזהר ולדעת שהבעיה קיימת נושמת ובועטת חייבים.
שימו לב יש שני סוגי צילום, יש בשידור חי שבד"כ זה דורש יותר השקעה מבעל הצימר ובמיוחד עם זה נסתר אני לא הייתי מתקרב לכזה מקום בשום תרוץ של בעל הצימר ( אם הוא צודק שישים מצלות גלוית שידעו היכן יש והיכן אין.. ) היום בלחיצת כפתור הוא צופה דרך אפליקציות מסוימות בכל מה שנעשה בבית גם אם הוא בחו"ל. ול תגידו שהוא לא סקרן ולא מסתכל.. הייתם סומכים עליו בכשרות של אוכל ?
ויש מצלמה מקומית עם זיכרון פנימי שלאחר מעשה בעל הצימר בודק את ההסרטה, לפעמים הוא מבקש להיכנס לבדוק שהכל בסדר או שאומר ששכח משהו והוא בא רק להחליף כרטיס...
אם כולם כאן יחליטו לתפוש מצלמות נסתרות בצימר שלהם דיינו, זה יעשה את שלו והתוצאה ששנה הבאה אף בעל צימר לא יעז לחזור ע"ז.
אז שכל אחד יגלה כאן את האפשרויות של הסתרת מצלמות שהוא יודע כך שכולם יוכלו למצוא את המצלמה במידה וישנה, למורת רוחם של בעלי הצימרים שחלקם שמים מצלמות למטרות הוגנות יותר ( לטענתם כמובן ..)
אבל זה קשה ואסביר, אביא דוגמאות
יש שמצניעים מצלמות נסתרות בתוך השקע בקיר כשהחור של הארקה זה בעצם העדשה של המצלמה.. הייתם חושבים ע"ז ?
בתוך המזגן בחור שמשם הוא זורק אויר, זה מקום חשוך ומוסתר ובד"כ צופה למרכז החדר.
שלט של מוצר חשמלי שהוא חיקוי אבל גם מצלמה.
תמונה שבחלק השחור שבה יש חור זעיר עם עדשה שחורה..
בנברשת או במנורה שעליכם ( מצוי מאד.. )
באביזר שתלוי בקיר או נמצא על השידה הסמוכה כגון שעון קיר שעון מעורר, אגרטל, חפצי נוי כגון כלי חרס ויודאיקה.
בצימר מעץ המלא בחורים וסדקים זה כמעט ולא שייך למצוא, המצלמה מאחרי העץ והעדשה הזעירה מסתתרת בין העצים.
ועוד היד נטויה.
ואני מדגיש אני יודע על קורבנות מקרוב שנפלו אצל חרדי באיזור חרדי שנמצא בעיר שנקרת ---- עיר הקודש...
כ"ש שזה מצוי בצימירם של חילוניים במקומת יוקרה, ובפרט בכפרי נופש כגון כפר בלום ( ששם מידיעה אישית מצוי מצלמות מאד )..
נכתב ע"י avi media;n4999522:אכן א"א לפחד מכל צרה שקימת בעולם, אבל להיזהר ולדעת שהבעיה קיימת נושמת ובועטת חייבים.
שימו לב יש שני סוגי צילום, יש בשידור חי שבד"כ זה דורש יותר השקעה מבעל הצימר ובמיוחד עם זה נסתר אני לא הייתי מתקרב לכזה מקום בשום תרוץ של בעל הצימר ( אם הוא צודק שישים מצלות גלוית שידעו היכן יש והיכן אין.. ) היום בלחיצת כפתור הוא צופה דרך אפליקציות מסוימות בכל מה שנעשה בבית גם אם הוא בחו"ל. ול תגידו שהוא לא סקרן ולא מסתכל.. הייתם סומכים עליו בכשרות של אוכל ?
ויש מצלמה מקומית עם זיכרון פנימי שלאחר מעשה בעל הצימר בודק את ההסרטה, לפעמים הוא מבקש להיכנס לבדוק שהכל בסדר או שאומר ששכח משהו והוא בא רק להחליף כרטיס...
אם כולם כאן יחליטו לתפוש מצלמות נסתרות בצימר שלהם דיינו, זה יעשה את שלו והתוצאה ששנה הבאה אף בעל צימר לא יעז לחזור ע"ז.
אז שכל אחד יגלה כאן את האפשרויות של הסתרת מצלמות שהוא יודע כך שכולם יוכלו למצוא את המצלמה במידה וישנה, למורת רוחם של בעלי הצימרים שחלקם שמים מצלמות למטרות הוגנות יותר ( לטענתם כמובן ..)
אבל זה קשה ואסביר, אביא דוגמאות
יש שמצניעים מצלמות נסתרות בתוך השקע בקיר כשהחור של הארקה זה בעצם העדשה של המצלמה.. הייתם חושבים ע"ז ?
בתוך המזגן בחור שמשם הוא זורק אויר, זה מקום חשוך ומוסתר ובד"כ צופה למרכז החדר.
שלט של מוצר חשמלי שהוא חיקוי אבל גם מצלמה.
תמונה שבחלק השחור שבה יש חור זעיר עם עדשה שחורה..
בנברשת או במנורה שעליכם ( מצוי מאד.. )
באביזר שתלוי בקיר או נמצא על השידה הסמוכה כגון שעון קיר שעון מעורר, אגרטל, חפצי נוי כגון כלי חרס ויודאיקה.
בצימר מעץ המלא בחורים וסדקים זה כמעט ולא שייך למצוא, המצלמה מאחרי העץ והעדשה הזעירה מסתתרת בין העצים.
ועוד היד נטויה.
ואני מדגיש אני יודע על קורבנות מקרוב שנפלו אצל חרדי באיזור חרדי שנמצא בעיר שנקרת ---- עיר הקודש...
כ"ש שזה מצוי בצימירם של חילוניים במקומת יוקרה, ובפרט בכפרי נופש כגון כפר בלום ( ששם מידיעה אישית מצוי מצלמות מאד )..
נכתב ע"י cha123;n4999545:כל מי שנתקל - אני מקווה שהמקרים המשיכו לתביעות !!!
נכתב ע"י avi media;n4998595:הוא הרים שאגות ועשה בלגן.. והצליח להפחיד שלכן לא תבעו אותו.
נכתב ע"י cha123;n4999529:מזעזע!
ואיך הם ידעו שנפלו?
נכתב ע"י avi media;n4999646:כתבתי בהודעה הראשונה שלי באשכול הזה - הם גילו את המצלמה בעצמה מוצנעת בתוך סל כביסה מלא בגדים בחדר האמבטיה..
לצערי הרב היו שם כמה רווקות שנבהלו מהצרחות שלו והחזירו את המצלמה ומרוב פחד לא ניסו אפילו לתבוע.. הוא טען ש"שכח" שם את המצלמה .
אילו זה היה אני שתופס את זה המצלמה היתה עוברת ישירות למשטרה...
והסיפור הנוסף זה משפחה ששכרה צימר רגיל ( של חילוני כנראה ) ואחר תקופה קיבלו ד"ש מזעזע מקרוב בחו"ל על כך שהפרטיות שלהם נמצאת באתר מסוים ( אתר באנגלית ), איך זה הגיע לשם ?? רק מבעל הצימר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים