"תודה לה'"
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בדיוקאת זה ביקש ממני היום בעל צימר כשרציתי לסגור איתו !!!לא מקובל לבקש 50% מראש.
מקובל לבקש פרטי אשראי + דמי רצינות 10%.
בדיוקאת זה ביקש ממני היום בעל צימר כשרציתי לסגור איתו !!!לא מקובל לבקש 50% מראש.
מניסיון אישי, אנחנו נפלנו על רמאי מטבריה שאמר לנו לשלם מראש חצי (בדיוק כמו שאת רושמת) והבטיח שמקבלים סוויטה וכו' וכו'....בסיעתא דשמיא
ככה נהוג?
למה לא לשלם כמשמגיעים למקום?
מלחיץ אותי לשלם כזה סכום לאדם לא מוכר.
הוא יכול להתנער ממני ולומר שלא קיבל תשלום?
מה עושים?
תרמו מניסיונכם
אל תשלמו בשום אופןהוא אמר לי שעד שאני לא משלמת בהעברה חצי מראש
מבחינתו הוא מציע את המקום לאנשים אחרים
בקיצור, תישארו בבית. כי אף אחד לא משכיר היום צימר בלי דמי קדימה מראש.בקיצור אל תעבירו בחיים כסף מראש לאף אחד
ממש לא אנחנו הולכים לראות בעיניים את הצימר קודםבקיצור, תישארו בבית. כי אף אחד לא משכיר היום צימר בלי דמי קדימה מראש.
שורה תחתונה:
האשכול הזה מתחלק לשתיים.
אלו שנפגעו בעבר יגידו לכם שלא תשלמו אגורה שחוקה מראש.
אלו שלא נפגעו + אלו שמשכירים יגידו לכם שלתת 20-30% מראש זה הגיוני.
הסכמה די כללית שלתת 50% מראש זה מוגזם.
מנין לך שהבת שלה לא כתבה את זהאפשר לסמוך על ביקורות באתר?
מי ילך לנו לצפון הרחוקמנין לך שהבת שלה לא כתבה את זה
לכו תראו בעצמכם
או שתשלחו מישהו לבדוק
אני מכיר נוכלויות גדולות יותר. סגרו על צימר בצפון, מגיעים אחרי שעות נסיעה, אומר בעל המקום כי היתה טעות, כי מישהו אחר סגר קודם, ולא נתננו תשובה סופית וכו' וכו' כל מיני תירוצים.מניסיון אישי, אנחנו נפלנו על רמאי מטבריה שאמר לנו לשלם מראש חצי (בדיוק כמו שאת רושמת) והבטיח שמקבלים סוויטה וכו' וכו'....
בסוף הביא אותנו לאיזה גג של בניין עם חדרון -פתח 2 מזרונים על הרצפה ושם איזה בריכה על עמודים. שמשותפת לעוד משפחה.
בקיצור, המלצה אישית שלי לא לשלם שום דבר מראש וכמובן הכי טוב ללכת למקום שקיבלת עליו המלצות טובות. (תמונות כל אחד יכול לשים.....)
ממה שאני מכירה, ויצאתי הרבה יחסית. יש מלאאא מקומות שהתשלום הוא רק במקום.בקיצור, תישארו בבית. כי אף אחד לא משכיר היום צימר בלי דמי קדימה מראש.
מישהו מקוראי האשכול סגר עכשיו צימר לבין הזמנים ולא התבקש לשלם דמי קדימה?ממה שאני מכירה, ויצאתי הרבה יחסית. יש מלאאא מקומות שהתשלום הוא רק במקום.
כל אתר של צימרים, רובם הם בתשלום רק במקום
ככה מקובל בעקרון.לא מקובל לבקש 50% מראש.
מותר לשקר?טיפ קטן (לא להתעצבן...)
אל תתנו פרטי אשראי אמיתיים, הם הרי לא בודקים זה רק בתור ביטוח
נכון לבקש אשראי זה יותר מקובל, אבל לא מזומן.בלתק
השבוע הזמנתי צימר לעוד חודש
ביקשו ממני פרטי אשראי רק כערבון
והתשלום יהיה מזומן במקום
הדירה שלכם בצפת פנויה בשבוע הראשון שני עד רביעי?זה מקרה מאד מיוחד
מדובר בנוכל שכלל לא היה לו דירה
לא בזה מדובר...
תפוס כברהדירה שלכם בצפת פנויה בשבוע הראשון שני עד רביעי?
שתי לילות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים