מחשב ישן?יש לי מקלדת שמחוברת למחשב ע''י USB (מחשב נייח) שיום אחד הפסיקה לעבוד,
חשבתי שהבעיה היא במקלדת אז החלפתי אותה ועדיין זה לא עובד אז הבנתי שכנראה הבעיה היא במחשב,
ניסיתי לחפש פתרונות אך לא מצאתי.
אשמח לעזרתכם!
מחשב ישן אבל לא מידי.מחשב ישן?
ניסית לחבר ליציאה אחרת?
הפעלתי מחדש אבל זה לא עזרהשבוע גם לי המקלדת הפסיקה לעבוד. היא אלחוטית. החלפתי בטריות ולא עזר.
קניתי חדשה ועדיין לא עבד....
בסוף...... הפעלתי מחדש את המחשב והמקלדת (הישנה)החלה לעבוד!!!!![]()
לא מדי מבינה במה שהם עושים אז אולי תסבירו לי למה זה גורם ואני ינסה.האם מקש כלשהו (שאינו מקש עזר מסביב למקלדת) כן מגיב? אולי אחד הFים?
הMUN LOCK עובד והשאר לא.צריך לבדוק מחוץ למערכת או במחשב אחר.
מקשי הCAPS-LOCK והNUM-LOCK עובדים? (מדליקים נורה)
זה אומר שכשהמחשב עולה, לחצנים כמו DEL או F2 או F8 וכו' צריכים להעלות תפריטים לפני מערכת הפעלה (ביוס, תפריט בחירת כונן אתחול וכו'). כדאי להיכנס לשם ולבדוק האם המקלדת מתפקדת שם כרגיל או לא.לא מדי מבינה במה שהם עושים אז אולי תסבירו לי למה זה גורם ואני ינסה.
הMUN LOCK עובד והשאר לא.
מה זה אומר לבדוק מחוץ למערכת?
לא בדיוק הבנתיזה אומר שכשהמחשב עולה, לחצנים כמו DEL או F2 או F8 וכו' צריכים להעלות תפריטים לפני מערכת הפעלה (ביוס, תפריט בחירת כונן אתחול וכו'). כדאי להיכנס לשם ולבדוק האם המקלדת מתפקדת שם כרגיל או לא.
בדקתי ומראה כאילו הכל תקיןבדקת בלוח הבקרה - לוח מקשים?
כנסי ל'מנהל ההתקנים' (Win+x) והסירי את ההתקן (כנראה תחת 'התקני ממשק אנוש') והפעילי את המחשב מחדש.חשבתי שהבעיה היא במקלדת אז החלפתי אותה ועדיין זה לא עובד אז הבנתי שכנראה הבעיה היא במחשב,
האם יש 'מקלדת מספרים' צדדי במקלדת?חשבתי שהבעיה היא במקלדת
כולנו במתחאם לא, יתכן כי הפתרון ידוע לי.
זה מה שיש לי:כנסי ל'מנהל ההתקנים' (Win+x) והסירי את ההתקן (כנראה תחת 'התקני ממשק אנוש') והפעילי את המחשב מחדש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים