כמה שנים כבר?כן, ברוך השם, מרוצה מאוד!
הדגם rf65a9011b1
כשנה וחציכמה שנים כבר?
היו תקלות?
מתלבטת בין שארפ שהטכנאי אומר כמו שכולם כותבים שאין בו כמעט תקלות ואם יש הן ממש זניחות
לבין סמסונג שהמקררים משכנעים אבל הטכנאי אומר שהחליף כבר לכמה מנועים- כלמר יש תקלות משמעותיות...
אשמח לשמוע מנסיונך
תודה
כמה שאלות... תודה מראש:כשנה וחצי
מעניין, כשאנחנו ביררנו לפני קניה אצל טכנאי הוא אמר שהמנועים של סמסונג ברמה הרבה יותר גבוהה משארפ
אני באמת בלא יודעת מה לומר...
אגב, הבנתי שיש 2 רמות במקררים של סמסונג, הזולים יותר והיקרים
הדגם שרשמתי למעלה הוא יחסית מהיקרים (אנחנו קנינו מתצוגה), יתכן שבזה נעוץ ההבדל בין ההמלצות של הטכנאים
@GRNכמה שאלות... תודה מראש:
יש סיכוי שאת בודקת לי מה עומק מדף של הסמסונג שלך?
אני מתלבטת אם הם לא מידי צרים ומספיקים רק לתבנית עוגה ח"פ בעומק... איך מנסיונך העומק בשימוש יומיומי ובחגים?
יוצא לך להשתמש בפטנט המשונה של המדף שנכנס פנימה חצי??
בנוסף קורה לך שהמקפיא/מקרר נשארים פתוחים כי צריך "לדחוף" את הדלתות פנימה? הסגירה אכן מטריחה?
והפתיחה מידי קלה כך שילדים פותחים בקלות בלי שהוואקום שומר על המקפיא סגור היטב?
תודה!!!
כן, סליחה שהתעכבתי
שאלות אחרונות בלי נדר...כן, סליחה שהתעכבתי
העומק של המדף 36
לי באופן אישי השימוש במקרר מאוד נוח
חוץ מתבניות (אני משתמשת בתבניות של התנור עצמו, שהן יותר גדולות מח"פ)
אני מוציאה מהתבנית...
לגבי הדלתות - הסגירה לא מטריחה, אבל בפתיחה של המקרר, יש צד אחד שצריך קצת יותר מאמץ כדי לפתוח אותו
לגבי המקפיא - לא היה לי בעיות עם זה אף פעם (בכל מקרה יש התראה קולית כשהדלת פתוחה מדי הרבה זמן)
לגבי הפטנט המשונה (מסכימה עם ההגדרה...) - בגדול לא כל כך, אבל לפעמים כשאני מכניסה סיר גדול אז כן, אבל גם אז זה לא משהו, כי כשרק חצי מדף פתוח לא תמיד זה מספיק. מיותר לטעמי.
בהצלחה רבה!
שאלות אחרונות בלי נדר...
1. איך הנקיון שלו? המסילות האחוריות והמדפים ובכלל?
2. המדפים הנשלפים במקפיא איך מנסיונך לעומת מגירות? נח לשימוש? לא נופל מאחור דברים?
(אני מתלבטת בינו לבין שארפ 4 דלתות שהוא יותר קטן בנפח אבל נראה לי שהסידור הפנימי יותר נכון...)
את מאד עוזרת לי
האם זה מה שקניתם בסוף?מישהו מכיר את המקרר שארפ בדגם 3840?
אני מעונין לדעת איך הפלסטיקה שלו, וכן תוחלת החיים.
הקפצה...לא קראתי את הכל ההתכתבות פה
אבל מנסיון אני יכול להעיד
רק לא שארפ!!
יודע מחברים, הורים, אחים, ועוד כמה מקומות
גם כי החלקים שלהם מאוד עדינים.. נשברים מהר, ויקר לקנות עוד
לא שווה
נשמח לקבל פרוט מה הכוונה פלסטיקה לא מחזיקהפלסטיקה לא מחזיק, והחלקים יקרים מאוד!!
החלקים שלהם מאוד עדינים.. נשברים מהר, ויקר לקנות עודנשמח לקבל פרוט מה הכוונה פלסטיקה לא מחזיקה
נשברים סתם ביום בהיר?החלקים שלהם מאוד עדינים.. נשברים מהר, ויקר לקנות עוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //