- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;1999516:וואו, למה מתלבטים? אין כמו בלומברג! שום חסרון לא מצאתי במכשיר עצמו
רק הצבע שלקחתי מעט לא פרקטי באיזור הידית.
איך הפלסטיקה? הנקיון?
ומה עם שבת?
ובענין הצבע, איזה צבע לקחת ומה את ממליצה?
נכתב ע"י איכות;1999516:וואו, למה מתלבטים? אין כמו בלומברג! שום חסרון לא מצאתי במכשיר עצמו
רק הצבע שלקחתי מעט לא פרקטי באיזור הידית.
נכתב ע"י גפ"ן;2001666:איך הפלסטיקה שלו?
חזקה? שבירה?
(האמת שזה משנה גם מי פותח את המקרר וכמה...)
נכתב ע"י brur;2002948:לי יש בלומברג הפוך
מעולה.. קירור פצצה
מידוף נח במקפיא ובמקרר
נכתב ע"י איכות;2001677:הסברתי באחד האשכולות שהמליצו לי מהחברה
לא לנקות עם חומר אז אני מנקה רק מבחוץ עם פנסטיק מדולל.
את הפלסטיקים קל מאד לשלוף ולנקות בכיור או באמבטיה עם זרם מים
אחרי שנתיים ונראה חדש ממש!
הארגון שלו נח מאד מחולק מעולה, (למשל סירים גדולים יותר יש מדף מיועד בשביל זה)
כמו שאמרו פה אנחנו בית של גדולים אז זה מתאים לנו.
המקפיא קטן יותר ממקפיא סטנדרטי המקרר ע-נ-ק.
יש תא הקפאה מהירה שזה לוקסוס (_במיוחד בשביל הפטיפורים של בקר
את הדלת נפתחת של התא המהיר- הורדתי כדי שיהיה נגיש יותר
בקשר לצבע לקחתי מטלי זה מהמם אבל כל טביעת אצבע רואים על הידית בשבילי זה שווה את זה.
דגם אבקש מבעלי כשיזיז. כל פעם שהוא מזיז אני שוכחת לבדוק.
הזמנו אצל צורף- היא המליצה לי עליו. אולי תשאלי אותה
מה שכן,
עלה המחיר שלו אחרי שקנינו.
מקווה שהמגילה הקיפה הכל ואם יש לך עוד שאלה- בכיף
נכתב ע"י IT;2003110:גם אני מצטרפת לנ"ל---
קניתי בלומברג הפוך אצל צורף-- והוא מעולה!!!
היא מוכרת אותו יותר בזול עם אריזה פגומה--
ממש שווה.
נכתב ע"י גפ"ן;2003213:שימו מחירים על השולחן...
כמה עולה בלומברג הפוך? כמה דלתות?
אגב, הייתי בחנות של מכשירי חשמל, הוא אמר לי שהבעיות של סמסונג הפוך הוא בזה של 2 דלתות, ואילו ב-3 דלתות אין תקלות בכלל, האם כל מי שדיווחה על בעיית קפיאה של מגירת ירקות מדברת על הפוך 2 דלתות? או גם ב-3 דלתות?
איזה דגם יש לכם?
לי המליצו על דגם 260 יש למישהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //