נכתב ע"י ציורית;1283342:פסיפס זכוכית:
את החלק הגדול את יכולה להצמיד לקיר עם דבק חזק,
את החלקים הקטנים מומלץ להדביק כפסיפס על רשת , אח"כ למלא חללים ברובה ורק אז להצמיד לקיר את הפסיפס המושלם.
אגב, אם יהיה לך מספרי צ'יק צ'אק לחיתוך זכוכית מה טוב !
פרטים נוספים - בשמחה .
אפשר לצבוע בצבע שמן? (זה מה שיש לי בבית)נכתב ע"י ציורית;1283343:את יכולה גם לצייר על חלק הזכוכית הגדול שנשאר ולהפוך את זה לתמונה יפה !
נכתב ע"י ציורית;1283342:פסיפס זכוכית:
את החלק הגדול את יכולה להצמיד לקיר עם דבק חזק,
את החלקים הקטנים מומלץ להדביק כפסיפס על רשת , אח"כ למלא חללים ברובה ורק אז להצמיד לקיר את הפסיפס המושלם.
אגב, אם יהיה לך מספרי צ'יק צ'אק לחיתוך זכוכית מה טוב !
פרטים נוספים - בשמחה .
נכתב ע"י זוהר טל;1283739:מה זה מספרי צ'יק צ'ק? אפשר לגזור איתם זכוכית, ויש על זה שליטה, ז"א, אפשר לחתוך איך שרוצים במדויק?
יש לי גם כן מראה גדולה שעומדת מאחורי הארון כי אין לי איפה לשים אותה, אבל אני מפחדת סתם לשבור אותה מחשש שתתנפץ לאלפי רסיסים.
אשמח לשמוע מה אפשר לעשות איתה.
נכתב ע"י יוכיש;1283440:אפשר לצבוע בצבע שמן? (זה מה שיש לי בבית)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //