תודה!נכתב ע"י יסכה;1917728:צורת השימוש בחומר הוא שמכינים מעין שבלונה מטפט, ומדביקים על המראה ואז מורחים את החומר אם האצבע במקום שגזרנו ומחכים חצי שעה אח"כ שוטפים את השאריות ומורידים את הטפט ויש לנו הדפס מוכן
תודה לך!נכתב ע"י לאה שוורץ;1917734:אודם ( מכל ב1)
נכתב ע"י חדוי כנרת;1917766:תודה!
אני צריכה כיתוב של פרק תהילים שלם,
נראה לי שלהכין שבלונה מדויקת זה קצת מסובך, לא?
אם יש דרך נוספת אנא החכימיני!
נכתב ע"י תמר;1917876:אם את הולכת על צריבה,ניתן להזמין חיתוך מפלוטר של טפט. שימי לב להזהר מאוד שלא יתלכלך מהחומר צריבה במקומות רחרים)
או לכתוב בעזרת צבעי זכוכית (יש תוחם שחור ובפנים ממלאים צבעים צבעוניים שקופים, זה נראה ויטרא'ז)
בהצלחה!![]()
נכתב ע"י תמר;1917876:אם את הולכת על צריבה,ניתן להזמין חיתוך מפלוטר של טפט. שימי לב להזהר מאוד שלא יתלכלך מהחומר צריבה במקומות רחרים)
או לכתוב בעזרת צבעי זכוכית (יש תוחם שחור ובפנים ממלאים צבעים צבעוניים שקופים, זה נראה ויטרא'ז)
בהצלחה!![]()
נכתב ע"י חדוי כנרת;1918047:תודה!
אם אצטרך לתחום כל אות בקונטור זה כבר מגדיל לי משמעותית את האות,
ואז אין מקצב שכל הכיתוב ייכנס.
למעשה זו תמונה שכתבתי עליה בטוליפ זהב ונתתי צל עם לורד שחור
התמונה התנפצה וחבל לי
האם שווה להדביק אותיות בלטרסט?
אם זה יכול לעזור אני יכולה לצרף תמונה כשהיתה במיטבה.
תודה לכל המנסות לעזור!
נכתב ע"י יסכה;1918051:להערכתי לטרסט לא יחזיק הרבה זמן, ויתקלף מהר
נכתב ע"י יסכה;1917728:צורת השימוש בחומר הוא שמכינים מעין שבלונה מטפט, ומדביקים על המראה ואז מורחים את החומר אם האצבע במקום שגזרנו ומחכים חצי שעה אח"כ שוטפים את השאריות ומורידים את הטפט ויש לנו הדפס מוכן
זה נראה מספיק מהוקצע לתמונה סלונית?נכתב ע"י יסכה;1918098:אני נזכרת שפעם ראיתי בשלט לדלת שעשוי ממראה כתבו את שם המשפחה אם טיפקס וזה יוצא קו עדין ודק
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1918094:חס וחלילה לא עם האצבע!
החומר הוא סודה קאוסטית, שפשוט "אוכל" את המראה וכך נוצרת הצריבה.
לידים - הוא ממש מסוכן.
החומר נראה תמים, כי אין לו ריח אבל הוא ממש לא!
את השבלונה, כפי שכתבו לך - חותכים בפלוטר.
מה שלא הודגש, ועלול לבלבל את מי שלא מנוסה -
מכסים בטפט את מה שרוצים שישאר מראה, וחושפים את מה שרוצים שייצרב.
(מורחים את החומר עם סכין חד פעמית, מחכים כמה דקות, מסירים את שאריות החומר (מחזירים לקופסא לשימוש חוזר), שוטפים תחת הברז, מנגבים במטלית רכה ומסירים את הטפט.
בהצלחה
חני
נכתב ע"י חדוי כנרת;1918102:זה נראה מספיק מהוקצע לתמונה סלונית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים