- הוסף לסימניות
איזה סוג של מרצפות אתם ממליצים?ואיפה?
מכירים משו' זול וטוב?
מכירים משו' זול וטוב?
0.3 זה התקן לכל סוגי הרצפות ולא כדאי להמעיט.נכתב ע"י 2OR;1688831:כדאי לבדוק כשבוחרים מרצפת, איזה 'ספייס' צריך לשים לה...
זה נותן את המדד עד כמה המרצפת איכותית מבחינת חיתוך מדוייק.
קניתי לאחרונה מספר ריצופים שונים, ודווקא במטבח סלון ושאר החללים בסגנון הזה
קניתי משהו 'ספרדי'... שכחתי לשאול, ובפועל כשהרצפים הגיעו לרצף הם נאלצו לשים 3....
נכתב ע"י ינאי;1689834:אתן מדברות ע למה שנקרא חיתוך ליזר?
אני באמת לא מבינה בזה,
עד כמה העדיפות של גרניט פורצלן על פני קרמיקה?
וגם על דלתות, נגד מים או לא,
יש למישהו ניסיון?
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1690107:דלתות: עדיף נגד מים. לטעמי - פנדור יקר ללא טעם. אני קניתי בדלתות אורן. נדמה לי שזה בראשל"צ. אבל עדיין בסביבות 1200 ש"ח לדלת.
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1690107:אז ככה:
מרצפות - אני אומרת, רק גרניט פורצלן. עדיף איטלקי/ספרדי. כמו שאמרתי לנציג המכירות: "שיוכלו לנסוע עם בימבות , לגרור שולחן בלי לחרוץ... שאם ישפך לי כורכום זה לא ישאיר כתם לעולמים ושלא כשתיפול דרבוקה מהכסא תשבר המרצפת, (כמו שקרה לאמא שלי).
קניתי בנגב-עודפים בצומת סגולה. יש להם יחס מעולה, סחורה איכותית ומחירים נוחים.
דלתות: עדיף נגד מים. לטעמי - פנדור יקר ללא טעם. אני קניתי בדלתות אורן. נדמה לי שזה בראשל"צ. אבל עדיין בסביבות 1200 ש"ח לדלת.
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1690107:אז ככה:
מרצפות - אני אומרת, רק גרניט פורצלן. עדיף איטלקי/ספרדי. כמו שאמרתי לנציג המכירות: "שיוכלו לנסוע עם בימבות , לגרור שולחן בלי לחרוץ... שאם ישפך לי כורכום זה לא ישאיר כתם לעולמים ושלא כשתיפול דרבוקה מהכסא תשבר המרצפת, (כמו שקרה לאמא שלי).
קניתי בנגב-עודפים בצומת סגולה. יש להם יחס מעולה, סחורה איכותית ומחירים נוחים.
דלתות: עדיף נגד מים. לטעמי - פנדור יקר ללא טעם. אני קניתי בדלתות אורן. נדמה לי שזה בראשל"צ. אבל עדיין בסביבות 1200 ש"ח לדלת.
נכתב ע"י ינאי;1689844:זה טוב(פרפקט ליין) ? כי ראיתי פרסומים וזה פחות מחצי מחיר, זה נראה מוגזם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים