בד"כ מראה על גוף חימום תקול.רק כשאני מפעילה אותו אז לאחר כמה דקות הוא נופל. מה זה יכול להיות?
גם 'יותר מכמה דקות'?יש לציין שהבעיה היא לא בתנור. כיון שכשאני מחברת אותו עם חוט מאריך לשקע אחר הוא עובד מצוין.
עובד תקין לחלוטין. לא עשה אף פעם בעיות.גם 'יותר מכמה דקות'?
א"כ, הבעיה לכאו' בשקע. צריך לבדוק שהחוטים מחוברים בו כראוי.עובד תקין לחלוטין. לא עשה אף פעם בעיות.
אני מכירה את זה
זה בגלל שאין לך תלת פאזי (אל תתפסו אותי על המילה)
יש נקודות חשמל שאי אפשר להעמיס עליהם מדי הרבה חשמל, כנראה עובד על נקודת החשמל גם מכונת כביסה או מזגן או משהו אחר.
כנראה השקע לא שקע כוח 16a והשקע השני כן.
לפעמים רק צריך להחליף פיוז בלוח חשמל אבל בדרכ זה קוטר שונה של החוט חשמל וצריך חיווט חדש.
אם הפחת נופל זה אומר שהבעיה לא בגוף חימום?מה נופל?
אם נופל הפחת (נגד התחשמלות) אז הבעיה היא מגע כלשהו בין החוטים בתקע או בחוטים בדרך אליו, אחרי כמה דקות עבודה הם מתחממים מתפשטים ונוגעים אחד בשני ולכן רק אז נופל החשמל.
אם נופל הפקק של המעגל, יתכן שהבעיה היא עומס יתר כמו שכתבו לעיל, יתכן גם שהפקק תקול.
כבר ציינתי. שכשאני מעבירה עם חוט מאריך לשקע אחר, התנור עובד מצויין. אז הבעיה לא בתנור.אם הפחת נופל זה אומר שהבעיה לא בגוף חימום?
גם אצלי בזמן האחרון חגיגה עצובה עם התנורים.
תנסי אולי גם להעביר לשקע אחר, ואז תדעי אם הבעיה אכן בגוף חימום או לא..דיברתי על התנורים שלי...
שמחה בשבילך שהבעיה היא רק בשקע
בתנור החשוד הראשון הוא הגוף חימום.אם הפחת נופל זה אומר שהבעיה לא בגוף חימום?
גם אצלי בזמן האחרון חגיגה עצובה עם התנורים.
צריך מאוד להזהר עם זה, אם מפעילים את התנור ככה בלי הארקה עלולים להתחשמל ממגע חיצוני בתנור.כבר כתבו לפני, שימי לב:
יכול להיות שהשקע הוא התקין והתנור לא.
אז איך זה עובד בשקע אחר?
אם עשית שקע מיוחד לתנור, דאגו שתהיה שם הארקה תקינה. יכול להיות שיש רטיבות בתנור (בילדאין?) ולכן ההארקה מתעוררת והשקע מקפיץ. לכן כשאת לוקחת חוט מאריך לשקע בלי הארקה הוא לא קופץ אבל את מסתכנת.
היה לי סיפור כזה עם בילד אין. מה שהומלץ לי, ניסיתי והצליח: הדלקתי את התנור, עם שקע אחר על חום נמוך, תוכנת של אוורור (או משהו כזה, הרעיון הוא שייבש) לשלוש-ארבע שעות. זה ייבש את התנור מבפנים והבעיה נפתרה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים