נכתב ע"י poto12;1737846:ההוכחה שהילדים קלטו שמחשב זה לא לבילוי
זה שהם דורשים שכבר אכבה את המחשב הזה שלוקח אותי....
ובגללו אני לא מקשיבה להם (שלא תבינו לא נכון אני משתדלת מאד לא לעבוד שהם בסביבה וזה גם בלתי אפשרי לעבוד איתם)
הם לא יודעים שבמחשב יש בכלל פונקציה של משחק
וזהו
ואני אישית לא סובלת משחקי מחשב למרות שאצל ההורים שלי יש כמה מכורים לעניין
לדעתי זה התמכרות כמו כל התמכרות
נכתב ע"י מיצוג;1737800:אף ילד לא רואה את ההורה "משחק" אלא עובד.
ויש הבדל גדול...
טוב אז כנראה הילדים קולטים שאני שונאת את המכשף הזהנכתב ע"י מלפפון;1738091:הם קלטו שזה משהו שיש מה לעשות איתו.
הוא מעסיק את אמא כל היום ולא נראה שהיא סובלת מזה.
אם היית כל היום שוטפת כלים בכיף וזה מעניין אותך, הילדים היו קולטים שזה לא לבילוי אבל זה נחמד.
את משדרת להם מסר הפוך מהדוגמא שהם רואים.
נראה לך שזה משנה להם שאת אומרת: זה לא לבילוי, בעוד את מבלה עם זה כל היום?
אני בעד שילדים ירכשו מיומנות במחשב, אבל מי שנגד ומראה דוגמא אישית הפוכה שלא יתפלא יום אחד שיגלה שהבן שלו דלוק על מחשב ("אבל מה, חינכתי תמיד שמחשב זה לא טוב ואפילו לא נתנו להם בכלל להתעסק עם זה")! והוא יהיה דלוק ברמה גבוהה יותר מהילדים שלי שמשחקים עם זה כמו שמשחקים עם קליקס. מעניין במידה, ונמאס אחרי שעה..
נכתב ע"י רותי קפלר;1738118:אצלנו אין משחקי מחשב.
ומלפפון, זה בסדר גמור שאצלך יש. כל אחד עושה מה שמתאים לו.
לא צריך בגלל זה לנבא לנו שחורות לגבי עתיד ילדינו והתמכרותם למחשב, ושאר החבר'ה לא אמורים להגיד לך כמה זה גרוע לדעתם.
תלכו באומץ עם ההחלטות שלכם, חברים. גם אם מישהו החליט אחרת ממכם, יכול להיות שהילדים שלו יצאו נהדרים ומצויינים. זה עדיין לא פוסל את ההחלטה שלכם.
נכתב ע"י Nahum;1738171:תודה לכולם על התשובות.
איך שהוא האשכול כאן נסחף הרבה מעבר לשאלתו המקורית שהיא "האם הילדים שלכם משחקים במשחקי מחשב".
לא באתי כאן לפתוח דיון האם ראוי לתת לילדים לשחק במחשב או לא - את זה כל אחד ישאל את רבו.
בסך הכל יש לי כמה רעיונות למשחקים בנושאי יהדות שונים (אני מתכנת במקצועי), ורציתי לדעת מה הגישה של ההורים היום לגבי משחקי מחשב.
שוב תודה לכל מי שענה והשתתף, עזרתם לי מאוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים