נכתב ע"י inspiration;1555165:משחקים בדיוק לגילאים האלו זה swish ו set שבנויים על אותו עיקרון. מפתחי חשיבה וכייפים. וכמובן רמי וטאקי שגדלנו עליהם כילדים ועדיין לא נס ליחם.
נכתב ע"י נחליאלי;1555397:משחק קצת יקר (בערך 120 ש"ח): אבלון.
ומשחק קלפים מוצלח: race.
גם משחק קלפים טאבו מוצלח מאד. יש גם גירסת "טאבו צעיר".
ואם אני לא טועה "תירס חם" הוא על אותו עיקרון?!
עד כמה שזכור לי, לפחות באחד מהמשחקים הנ"ל דרושה איזושהיא צנזורה. לא יודעת באיזו רמה...
נכתב ע"י אביגיל אינש;1555482:ועוד שאלה - התיעצות
איזה משחק יכול להיות מענין לקטנצ'יק בן שנה וחצי
שכל משחק שאני מביאה לו, (אני מתכוונת למשחקים כמו חיות, מכוניות, מגה בלוקס וכו')
הוא שופך על הרצפה. מתעסק דקה שתיי'ם
ופונה לעיסוקו העיקרי - "להפוך את הבית............."????
נכתב ע"י אביגיל אינש;1555482:ועוד שאלה - התיעצות
איזה משחק יכול להיות מענין לקטנצ'יק בן שנה וחצי
שכל משחק שאני מביאה לו, (אני מתכוונת למשחקים כמו חיות, מכוניות, מגה בלוקס וכו')
הוא שופך על הרצפה. מתעסק דקה שתיי'ם
ופונה לעיסוקו העיקרי - "להפוך את הבית............."????
מתאים הסט? גם לגיל 7? ברמה של הנאה וחוויה, לא של "מסוגל לעמוד בזה"...נכתב ע"י tamar;1554692:בול פגיעה
סט
רמי
טאקי
משהו עם מלכות- קלפים
פיקולו גם מאד כיף
נכתב ע"י aser;1555486:העצה היא -
להמתין עוד כשנה+, ותראי שאז הוא יתחיל לשחק עם דמיון! מה שמעסיק אותם הרבה זמן,
מבינה את התסכול...
קונים את כל המשחקים האפשריים
ולמרות זאת הם מעדיפים לקרוע עיתונים ולרוקן ארונות..
נכתב ע"י יערי;1555521:לאיזה גיל מתאים הסט? גם לגיל 7? ברמה של הנאה וחוויה, לא של "מסוגל לעמוד בזה"...
נכתב ע"י יערי;1555521:מתאים הסט? גם לגיל 7? ברמה של הנאה וחוויה, לא של "מסוגל לעמוד בזה"...
נכתב ע"י זוהר טל;1555533:יש להורים שלי משחק, לא מצליחה להזכר בשם שלו,
שנה שעברה הם קנו אותו לפסח והיינו משחקים שעות על גבי שעות הגדולים והנשואים.
זה הולך שיש לכל אחד לוח משושה בצבע אחר, ויש כרטיסים בצורת משושה מחולקים לשלוש ועל כל צלע כתוב מספר מ-1 עד 9.
מישהו אחד מרים חלק וכל השאר צריכים לקחת את אותו חלק ולהניח על הלוח.
מה שצריך לעשות זה ליצור שורות באותו מספר, ולתכנן איך הכרטיסים ישתלבו ביניהם.
כשנגמר המקום על הלוח כל אחד סופר כמה שורות הוא הצליח לסגור עם אותו מספר.
מישהו מזהה איך קוראים למשחק הזה?
אצלי בגיל הזה הוא הכי אוהב לשחק ליד הפח...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים