נכתב ע"י תאוצה;1063435:מנקלה
לדעתי זה משחק יותר של מזל מאשר של חשיבהנכתב ע"י תאוצה;1063435:מנקלה
נכתב ע"י לללי;1063483:רמי, הישן והאהוב.
נכתב ע"י טירה;1063459:לדעתי זה משחק יותר של מזל מאשר של חשיבה
נכתב ע"י טירה;1063459:לדעתי זה משחק יותר של מזל מאשר של חשיבה
נכתב ע"י הלו קיטי;1063513:המשחקים
shape by shape
break by break
ודומיהם
לא נעים ממה? לא אני ייצרתי אותםנכתב ע"י שולה;1063523:לא נעים לי להגיד, שעמום טוטאלי!
נכתב ע"י הלו קיטי;1063530:לא נעים ממה? לא אני ייצרתי אותם
אבל בהחלט נהניתי לשחק בהם (גם אחרי גיל 6-7)
על טעם וריח...
נכתב ע"י שולה;1063523:לא נעים לי להגיד, שעמום טוטאלי!
את המשחקים הבאים, מכירה?
מומלצים אחד אחד!
קוד הצבע, קטמינו, פירמידה, שרלוק, פנטגו סקוואר אפ וסופר סיימון
תכתבי מה את לא מכירה ורוצה פרוט - בשמחה!
נכתב ע"י שולה;1063523:לא נעים לי להגיד, שעמום טוטאלי!
את המשחקים הבאים, מכירה?
מומלצים אחד אחד!
קוד הצבע, קטמינו, פירמידה, שרלוק, פנטגו סקוואר אפ וסופר סיימון
תכתבי מה את לא מכירה ורוצה פרוט - בשמחה!
נכתב ע"י Magic Brush;1063546:יש כמובן את "שעת העומס"... ושמעתי שיש עוד קלפים למי שכבר גמר את ה-40 הראשונים.
יפה מאד!!! אני מאד אוהבת.
ישנה חת. שנקראת "גאיה". משחקי חשביה, הכל מעץ. (לכן טיפה יקר) מאתגרים מאד!!!! יש שם מלא משחקים, החל ממוכרים כמו דמקה, שח, וכד'. וכלה במישחקים בילעדיים שלהם.
אני ביקתי בסניף אחד שלהם, ב"תחנה" בתל אביב, מול פארק צארלס קלור. (תשאלו איפה זה התחנה ידעו להגיד לכם) עצם הביקור בחנות זו חוויה.
נותנים לכם לשחק ולנסות בחינם, בכמה וכמה משחקים, אני הייתי שם איזה שעה.... (ואני לא אחת שמשוגעת על משחקי חשיבה)
אם אתם מחפשים משחקי חשביה- שווה ללכת לשם אפילו רק בשביל לנסות אם לקנות את אותו משחק בזול יותר מפלסטיק במקום אחר...
בהצלחה!!!
נכתב ע"י בראש מילה;1063592:הפירמידה מקסים, ומעסיק שעות - גם מבוגרים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //