- הוסף לסימניות
צבע משי 15 ליטר (מספיק בשפע) בסביבות 300 ש"ח ופוליאור מט 5 ליטר (יש מצב שצריך 2) בסביבות 270 ש"חמי יודע מה המחיר של פוליאור מט לעומת משי? זה יקר משמעותי לצבוע בפוליאור מטבח וסלון ופרוזדור בגודל סטנדרט?
צבע משי 15 ליטר (מספיק בשפע) בסביבות 300 ש"ח ופוליאור מט 5 ליטר (יש מצב שצריך 2) בסביבות 270 ש"חמי יודע מה המחיר של פוליאור מט לעומת משי? זה יקר משמעותי לצבוע בפוליאור מטבח וסלון ופרוזדור בגודל סטנדרט?
עולה יותר מכפול? וצריך 2 שכבות?צבע משי 15 ליטר (מספיק בשפע) בסביבות 300 ש"ח ופוליאור מט 5 ליטר (יש מצב שצריך 2) בסביבות 270 ש"ח
ברור שיותר יפה על החלקה אם לא עושים החלקה זה מראה קצת של עתיק... ובכלל צבע מבריק ופוליאור מבליט מאוד את הפגמים בקיר ולכן הוא יפה על קיר חלק או לחילופין על טמבורטקס וסיכוי לא קטן שצריך פעמיים (או פעם וחצי) כן החומר לא זול.... ומבחינת החוזק של הצביעה לא משנה עם החלקה או בלי זה רק עניין של יופי, בהצלחהעולה יותר מכפול? וצריך 2 שכבות?
שווה לי להשקיע גם אם לא עושה החלקה של הקיר?
15 ליטר משי 380 שחמי יודע מה המחיר של פוליאור מט לעומת משי?
בעיני לעומת המחיר של השיפוץ, ההבדלים במחירים של הצבע הם בדיחה.מי יודע מה המחיר של פוליאור מט לעומת משי? זה יקר משמעותי לצבוע בפוליאור מטבח וסלון ופרוזדור בגודל סטנדרט?
אני מירושלים.אפשר לקבל המלצה על צבעי? מאיפה את?
אבל פוליאור מספיק ליותר שטח ממשי.15 ליטר משי 380 שח
3 ליטר פוליאור 300 שח
אני לא משפצת כללי.. יותר שיפוצים קטנטנים וצבע...., צבע אנחנו עושים לבד.. אבל לא חושבת שאני רוצה לעשות החלקה, לא אוהבת את זה, יש לי היום בדירה הנוכחית החלקה וכל הזמן שהקיר מקבל מכה רואים את זה טוב...בעיני לעומת המחיר של השיפוץ, ההבדלים במחירים של הצבע הם בדיחה.
ואני ממש לא אחת מהסוג של אם כבר אז כבר לכל דבר וענין.
חסכתי מאוד איפה שרק אפשר.
אם החלטת לעשות את זה, המחיר לא שיקול בעיני.
יותר חשוב הוא שצריך להשקיע סופר בהחלקה, הרבה יותר ממשי. צריך שפכטליסט מצוין.
באכולות קודמים בנושא @רותי וינברג ממליצה על זהאני לא משפצת כללי.. יותר שיפוצים קטנטנים וצבע...., צבע אנחנו עושים לבד.. אבל לא חושבת שאני רוצה לעשות החלקה, לא אוהבת את זה, יש לי היום בדירה הנוכחית החלקה וכל הזמן שהקיר מקבל מכה רואים את זה טוב...
השאלה עם הפוליאור יהיה יפה בלי החלקה? לא צריכה שיהיה מושלם אלא שיהיה יפה כמו צבע רגיל והעיקר שיהיה רחיץ..
מישהי ניסתה?
אני חושבת שמשי משי יהיה יפה, אבל לא פוליאור.אני לא משפצת כללי.. יותר שיפוצים קטנטנים וצבע...., צבע אנחנו עושים לבד.. אבל לא חושבת שאני רוצה לעשות החלקה, לא אוהבת את זה, יש לי היום בדירה הנוכחית החלקה וכל הזמן שהקיר מקבל מכה רואים את זה טוב...
השאלה עם הפוליאור יהיה יפה בלי החלקה? לא צריכה שיהיה מושלם אלא שיהיה יפה כמו צבע רגיל והעיקר שיהיה רחיץ..
מישהי ניסתה?
ראיתי שהמליצה על משי משי ואני מחפשת מישהו שצבע בפוליאור בלי החלקה...באכולות קודמים בנושא @רותי וינברג ממליצה על זה
קיים עדיין?! לפני שנים קראו לו צבע מגנטי כל חנות גדולה של צבעים ידעה למה אתה מתכווןמי יודע איך נקרא צבע שאפשר לתלות עליו מגנט ומה המעלות והחסרונות שלו.?.
אין כמה סוגים לפוליאור. פוליאור הוא צבע מט-משי. יש סופרלק שהוא מבריק ויש פוליאור שהוא מטלפי הבנתי יש פוליאור מט ופוליאור משי
מה יותר טוב?
והאם קיר ללא החלקה אך קיר חלק ויפה האם שווה את ההשקעה?
@cherry c הפוליאור הוא המבריק? עשית על בסיס שמן או מים?מצאתי את התגובה שכתבתי לא מזמן.
![]()
צבע רחיץ ויפה
שמעתי על זה, ובדיוק רציתי גם לשאול על זה. מה פי' 'רטיבות'. אתה רוצה להגיד לי שיתכן שיהיה לי רטיבות בבנין חדש של קבלן מוכר בקומה השניה? נו באמת? או שאני פשוט תמים מדאי...? תמים מעט.כי רטיבות יכולה להיות מכל צינור שעובר בקירות.לאו דווקא מהגג. ההמלצה בדרך כלל לא לצבוע אתץ הדירה שנה כי הסיד נושם...www.prog.co.il
וכותבת שוב מנסיון של אחרי פסח, הרבה הרבה יותר רחיץ.
מה שנקרא "אם זה רחיץ.. אז מה זה?" מי שיש לו משי וחושב שזה רחיץ לא מבין מה זה פוליאור.
קשה להעביר בתמונה את הברק, אבל שימי לב לקיר בצד שמאל, את רואה שמשתקף עליו קצת הריהוט?צפה בקובץ המצורף 676616
והנה עוד תמונה של המסדרון, שימי לב לברק.
מדגישה שזה פוליאור מט! על בסיס מים.
בהתחלה הייתי בטראומה מהברק הזה, אבל מדגישה כי אינספור אנשים שנכנסו לבית, אמרו שמה שהופך את הבית שלנו לוואו זה ההחלקה הזו עם הברק הזה. אז למדתי לאהוב.
בקיצור ענין של טעם.
צפה בקובץ המצורף 676618
והנה תמונה של המשי, התמונות לא איכותיות, אבל מענין אם שמים לב להבדל בגיוון, בחדר יצא מוקה עדין, בסלון יותר צהבהב.
צפה בקובץ המצורף 676617
שווה את זה לדעתך?כמו שכתבתי בדיוק.
הוא מט על בסיס מים, ועדין יוצא קצת מבריק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים