נכתב ע"י נני5;2181497:24 לשעה. כולל הכל [ביגוד והבראה וכו' וכו']
אין שום זכויות נוספות! ואם תעיזי לצייץ מילה, תקבלי תגובה: יש לנו עשרות בנות שמוכנות לעבוד בשכר נמוך יותר
העבודה כוללת: עבודות מחשב, מנב"ס, תיאום טיולים, טלפונים אין סופיים, סידור וניקוי המשרד, להישאר בימים של מסיבות וכדו' עד לאחר המסיבה כדי לוודא שהכל תקין. ועוד ועוד...
אה, ולהכין קפה למנהלת פעם בשעה![]()
נכתב ע"י נני5;2181497:24 לשעה. כולל הכל [ביגוד והבראה וכו' וכו']
אין שום זכויות נוספות! ואם תעיזי לצייץ מילה, תקבלי תגובה: יש לנו עשרות בנות שמוכנות לעבוד בשכר נמוך יותר
העבודה כוללת: עבודות מחשב, מנב"ס, תיאום טיולים, טלפונים אין סופיים, סידור וניקוי המשרד, להישאר בימים של מסיבות וכדו' עד לאחר המסיבה כדי לוודא שהכל תקין. ועוד ועוד...
בעסק אין לך ימים של מסיבת סידור/בת מצוה/גמר שאת צריכה להישאר מהבוקר ועד סוף המסיבה.נכתב ע"י שריתיש;2181769:סליחה שאני שואלת,
לענין העבודה-
מה ההבדל בין עבודת מזכירות בבית הספר לבין כל מזכירה אחרת?
על מה התלונה? על העומס? על ריבוי מטלות?
כל מזכירה בכל בית עסק נאלצת לעשות את כל המטלות האפשריות, בד"כ יש עומס על המזכירה, יש לה הוראות ובקשות מהצוות ומההנהלה.
יתרון של מזכירת בית ספר - חופשות בחגים, בערב פסח ובבין הזמנים. וכמובן הווי חברתי מקסים.
לעומת מזכירת בית עסק - שיש לה 10 ימי חופשה בשנה (הכוללים בתוכם את חול המועד)
לענין השכר - אם בית הספר מקבל תקציב על המזכירה לענינים שונים שהוזכרו כאן,
אך במקום להעבירם למזכירה ההנהלה גוזרת את הרווחים לעצמה.
זה גזל ברור. ומקומם...
נראה לי שהתבלבלת...נכתב ע"י נני5;2181497:24 לשעה. כולל הכל [ביגוד והבראה וכו' וכו']
לא נראה לי שהתבלבלתי, אין לי פשוט תלוש מעודכן לידי בשביל לבדוק את זה.נכתב ע"י ירושלמית0;2181878:נראה לי שהתבלבלת...
24 ש"ח לשעה זה פחות ממינימום.
הגיוני שככה מקבלת מזכירה?
נכתב ע"י נני5;2182245:יש לי בת-דודה שעד לא מזמן היא עבדה כסייעת בגן, וקיבלה [לא להתעלף!] 14 ש"ח לשעה!! ארבע עשרה, למי שחושב שטעיתי
ומדובר בנשים נשואות שרוצות לפרנס משפחה...
נכתב ע"י נני5;2181874:בעסק אין לך ימים של מסיבת סידור/בת מצוה/גמר שאת צריכה להישאר מהבוקר ועד סוף המסיבה.
גם אין לך ימי עיון למורות/אסיפת הורים/אסיפת צוות וכדו' - ששוב, את צריכה להישאר ולהכין הכל [כולל כיבוד], ולסדר אחרי!
במוסדות חינוך יש הרגשה שמותר לנצל את העובדת עד לתמצית נשמתה, והיא עוד חייבת להודות [וכמעט להשתחוות] למנהלים שלה שמוכנים בטוב ליבם להעסיק אותה
מכירה את המודעות בנוסח: יש לנו אפשרות לקבל מס' עובדות מצומצם...? וואו! עושים איתך חסד עצום שמסכימים לקבל אותך ולהעסיק אותך.
עצוב!!
נכתב ע"י נני5;2181874:בעסק אין לך ימים של מסיבת סידור/בת מצוה/גמר שאת צריכה להישאר מהבוקר ועד סוף המסיבה.
גם אין לך ימי עיון למורות/אסיפת הורים/אסיפת צוות וכדו' - ששוב, את צריכה להישאר ולהכין הכל [כולל כיבוד], ולסדר אחרי!
במוסדות חינוך יש הרגשה שמותר לנצל את העובדת עד לתמצית נשמתה, והיא עוד חייבת להודות [וכמעט להשתחוות] למנהלים שלה שמוכנים בטוב ליבם להעסיק אותה
מכירה את המודעות בנוסח: יש לנו אפשרות לקבל מס' עובדות מצומצם...? וואו! עושים איתך חסד עצום שמסכימים לקבל אותך ולהעסיק אותך.
עצוב!!
אצלנו זה ממש לא כך. המנהלת מצפה מהמזכירות להיות נוכחות בכל שעה שהיא צריכה [כולל טלפונים בזמן השכבת הילדים ואמבטיות], ולבוא לאולם לארגן לפני/אחרי כל אירוע - ואין שם אפשרות של החתמת כרטיס. וממילא אף אחד לא מתכוון לתת על זה תשלום. מצד ההנהלה - זה חלק מתפקידה של המזכירה [גררררררר....]נכתב ע"י מחבר;2183865:כמזכירה בביה"ס אני רואה את העומס גדול הרבה יותר ממזכירה בקופ"ח שמחכים שם עם מספרים לפי התור, ואין לה תוך כדי טלפונים ושליחויות ובקשות ומיילים.
לגבי השכר ברור שלמזכירה יש שעות מוגדרות ואם עובדת אחה"צ או באסיפת הורים בערב, היא מתוגמלת ב150% ז"א במקום 20 שח לשעה היא תקבל 30 שח. או שאת השעות האלו היא מורידה למחרת מיום עבודתה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים