- הוסף לסימניות
אפשר הסבר מה הכוונה?גם למעבירי פעילות ללא משכנתא?
אפשר הסבר מה הכוונה?גם למעבירי פעילות ללא משכנתא?
שרק מעבירים את המשכורות שלהם + כרטיס אשראי, ולא לוקחים באותו מעמד משכנתא.אפשר הסבר מה הכוונה?
ז"א שעלי לעשות אשראי שלהם? (יש לי חוץ בנקאי)שרק מעבירים את המשכורות שלהם + כרטיס אשראי, ולא לוקחים באותו מעמד משכנתא.
לא המשכנתא היא הסיבה לזכאות ההלוואה בתנאים טובים.
אני לקוח שלהם.עדיין כן.
אבל גם משכנתא ניתן להשיג לך בתנאים מצויינים, מה שאומר פריסה ארוכה, והחזרים קטנים יותר כל חודש.
צריך לנהל את הבקשה בתבונה ובמקצועיות.
הלוואה או משכנתא?אני לקוח שלהם.
הגעתי אליהם עם ההצעה של יהב, ולא הסכימו לתת לי באותם תנאים,
למרות שהודעתי להם שאני עובר אם לא.
הלוואההלוואה או משכנתא?
למיטב ידיעתי , במסלולים הכשרים זה בלתי אפשרי.אם יש לכם קופת גמל/ קרן השתלמות,
תנסו לבקש הלוואה על החשבון.
אפשרי גם במסלולים הכשרים, מניסיון. (אולי תלוי איזה בית השקעות..)למיטב ידיעתי , במסלולים הכשרים זה בלתי אפשרי.
יש לכם יחידות בגמח"ים לצורך חיתון ילדים?
אם יש יחידות שכבר סיימו לשלם עליהם, יש גמח"ים שלעיתים מאפשרים כבר ללוות על חשבון יחידות אלו.
עוד אין ליאם יש לכם קופת גמל/ קרן השתלמות,
תנסו לבקש הלוואה על החשבון.
אפשר לקבל בריבית מאוד טובה!
הוצאנו מה שיכולנו (לכן ב"ה אנחנו צריכים סכום יחסית נמוך)למיטב ידיעתי , במסלולים הכשרים זה בלתי אפשרי.
יש לכם יחידות בגמח"ים לצורך חיתון ילדים?
אם יש יחידות שכבר סיימו לשלם עליהם, יש גמח"ים שלעיתים מאפשרים כבר ללוות על חשבון יחידות אלו.
אפשר במרכנתיל 150 אלף ל180 תשלומים בפריים פלוס חצי ללקוחות טובים המעבירים פעילותעוד אין לי
הוצאנו מה שיכולנו (לכן ב"ה אנחנו צריכים סכום יחסית נמוך)
אתה יכול לכוון אותי?אפשר במרכנתיל 150 אלף ל180 תשלומים בפריים פלוס חצי ללקוחות טובים המעבירים פעילות
אפשר במרכנתיל 150 אלף ל180 תשלומים בפריים פלוס חצי ללקוחות טובים המעבירים פעילות
אין לי בעיה לעבור למרכנתיל, אם זה הנושאאתה יכול לכוון אותי?
הם נותנים מיד בהעברת פעילות או רק אחרי 3 חודשים?אפשר במרכנתיל 150 אלף ל180 תשלומים בפריים פלוס חצי ללקוחות טובים המעבירים פעילות
מידהם נותנים מיד בהעברת פעילות או רק אחרי 3 חודשים?
הבנק שאת עושה שם את כל הפעילות , הכי קלאנחנו צריכים משכנתא של 100-150 אל"ש (לדירה).
האם יש המלצה על בנק מסוים, או שיש לברר בין כל הבנקים על האופציות?
תודות
היום כולם משוועים ללקוחות, על הבנקים, יש מיתון חזקכן.
אגב, זה מאד תלוי בסניפים - יש סניפים שמשוועים ללקוחות חדשים ולמכור הלוואות, ויש כאלה שפחות.
צריך פשוט לדעת למי ללכת, וממי לסחוט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים