נקודת פתיחה יפה מאד.צפה בקובץ המצורף 2028940
מה אפשרי לשפר?
דירה במחיר למשתכן
עולה קצת פחות ממיליון
ובשוק החופשי אזור 1.4
תודה מראש לכל המגיבים
הקלצ זה הכיווןתנסו לקצר את הקלצ והמוכוונת ל15 שנה
את המוכוונת תיקח ל15 שנה ואל תמחזר.ויש לי ספקות מה בדיוק אני יעשה אז לקחתי על דעת למחזר
פאג"יאיזה בנק זה?
התכוונתי שלא בטוח שאקח בסוףאת המוכוונת תיקח ל15 שנה ואל תמחזר.
בהנחה והסכום שנוח לי מאפשר לי לקצר רק מסלול אחד מה עדיף את הקל"צ או את המוכוונת?בקלצ ל15 שנה זה יהיה זול בריביות משמעתית בין 4.5-4.75 יותר בכיוון האמצע
מניחה שאת המוכוונת כי היא צמודת מדד.בהנחה והסכום שנוח לי מאפשר לי לקצר רק מסלול אחד מה עדיף את הקל"צ או את המוכוונת?
טענו לי שהמרווח שאפשר להגיע אליו הוא חצי אחוז [כרגע זה 0.82%]רדו והצליחו!
חצי אחוז פחות היוםטענו לי שהמרווח שאפשר להגיע אליו הוא חצי אחוז [כרגע זה 0.82%]
זה לא גרוע,
בעיקרון די חלקזה לא גרוע,
זה נחמד.
כמובן שניתן להשיג זול יותר, תלוי בנתונים הספציפיים.
תשאף לרדת מה4.7בעיקרון די חלק
משכנתא למחיר למשתכן בערך 30 % מהשווי האמיתי של הדירה
משכורות חלק בערך 30% אפילו פחות
מחר אני אמור לדבר עם בנק נוסף וזה הניסיון האחרון שאני עושה
אז יעזור לי לדעת כמה נורמלי כדי שאעיז יותר
תנסה בקל"צ לרדת עוד 0.1-0.15%אז יעזור לי לדעת כמה נורמלי כדי שאעיז יותר
לשאוף זה אומר להגיד לבנקאי "חתיכת גנב"תשאף לרדת מה4.7
זה לומר לו, תקשיב , ביררתי , וב20 שנה אפשר לתת לי גם 4.65.לשאוף זה אומר להגיד לבנקאי "חתיכת גנב"
או להגיד לו בבקשה "תעשה טובה"
כאילו כמה הוא אמור להסכים לרדת
גם אם זה היה ריביות בשמים והיית אומר לו גנב לא היית מקבל משהו טובלשאוף זה אומר להגיד לבנקאי "חתיכת גנב"
או להגיד לו בבקשה "תעשה טובה"
כאילו כמה הוא אמור להסכים לרדת
חלילה לא באמת התכוונתי לומר כך התכוונתי לשאול אם הבנקאי מנצל אותיגם אם זה היה ריביות בשמים והיית אומר לו גנב לא היית מקבל משהו טוב
ודאי שלא להגיד כך כשיש לך ריביות טובות ואתה רוצה לקבל מצויינות.
הוא יכול להתאמץ ולרדת עוד.
תשכנע אותו שזה לסגירה ולא למשא ומתן אם הוא יביא לך את הריביות האלה.חלילה לא באמת התכוונתי לומר כך התכוונתי לשאול אם הבנקאי מנצל אותי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים