תודה רבה.ממש לא חייבים למחזר
יש אפשרות פשוטה למלא מסמך בו מציינים את המסלול עליו אתם רוצים לשלם
והאם ברצונכם לקצר שנים או להוריד את גובה התשלום החודשי
ואז אפשר לעשות העברה בנקאית או להפקיד צק - תבררו אצל הפקיד מה בדיוק
העמלות שיש לשלם הם עמלת אי הודעה מוקדמת - אותה אפשר לבטל ע"י הודעה של שבוע מראש (צריך לעשות חשבון מה גבוה יותר סכום הריבית של אותם ימים או גובה הקנס)
ועמלת היוון - שהיא חישוב מסובך של גובה הסכום שיה שנשאר של החודשים שנשארו ושל ההפרשים בריביות - ממנה אי אפשר לברוח
החזר כזה הוא מומלץ בחום !!! - אנחנו ראינו שבחשבון פשוט חסכנו שני שקל לשקל שהחזרנו !
כי ריביות ל30 שנה מצטברות לקטסטרופה !
אני הייתי מציע לפי מה שאתם כותבים שיכולת ההחזר שלכם עלתה משמעותית, פשוט לחסוך בצד סכומים וכל כמה חודשים לסלק חלק מהמשכנתא בשביל קיצור תקופה.
אני הייתי נוהג אחרת - אם הריביות הקיימות על המשכנתא הם טובות [בסביבות ה-3 אחוז] - הייתי חוסך את הסכום הנוסף כל חודש בשוק ההון ולא מסלק את המשכנתא, כיון שבדרך הטבע ב-30 שנה האחוזים שארויח בשוק ההון יכסו את כל הריביות שאשלם על המשכנתא + רווחיםלא חייבים למחזר, ניתן לעשות
יש כאלו שהיו עושים כמוך, ואולי גם אני, אבל לא לכל אחד מתאים להשקיע עם מינוף, זה מגדיל את הסיכון שבהשקעה, וזה וודאי לא מה שנשאל פה.אני הייתי נוהג אחרת - אם הריביות הקיימות על המשכנתא הם טובות [בסביבות ה-3 אחוז] - הייתי חוסך את הסכום הנוסף כל חודש בשוק ההון ולא מסלק את המשכנתא, כיון שבדרך הטבע ב-30 שנה האחוזים שארויח בשוק ההון יכסו את כל הריביות שאשלם על המשכנתא + רווחים
אני עשיתי מיחזור משכנתא לאחרונהזה נקרא למחזר את המשכנתא.
זה לא אמור לעלות,
הבנק שלקחת ממנו את המשכנתא אמור לתת לך את השירות כדי שלא תלכי לבנק אחר.
הם מורידים את הריביות של המשכנתא למשך שנים.אני עשיתי מיחזור משכנתא לאחרונה
וכשביקשתי מהבנק שלי שיוותר לי על העמלת פירעון מוקדם הוא לא הסכים.
מציאותהם מורידים את הריביות של המשכנתא למשך שנים.
קשה לי להאמין שהבנק יוותר גם על עמלת פרעון מוקדם.
עולה גם עולה.זה נקרא למחזר את המשכנתא.
זה לא אמור לעלות,
הבנק שלקחת ממנו את המשכנתא אמור לתת לך את השירות כדי שלא תלכי לבנק אחר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים