- הוסף לסימניות
ואם לא מתפרנסים מזה, לקרוא על זה "הכל כסף" ממש צורם.וגם אם מתפרנסים מזה, זה לא חסרון.
ואם לא מתפרנסים מזה, לקרוא על זה "הכל כסף" ממש צורם.וגם אם מתפרנסים מזה, זה לא חסרון.
מצטער, אני מתקשה להכיר טובה על כך שבגללם בעוד כמה שנים ברירת המחדל שלי תהיה מזגן + הכשר, מה שייקר את המחיר לכל מזגן בעוד כמה מאות שקלים - כמו שהם הצליחו לעשות במקררים.לפי ההתרשמות שלי, נטו לשם שמים.
וחבל שבמקום להכיר להם טובה כותבים כך.
אולי תנסו לקנות בתל אביב. אף מזגן או מקרר שם לא מכיל התקן שבת, וגם אם כן, בטח לא גובים עליהם מחיר עודף.מצטער, אני מתקשה להכיר טובה על כך שבגללם בעוד כמה שנים ברירת המחדל שלי תהיה מזגן + הכשר, מה שייקר את המחיר לכל מזגן בעוד כמה מאות שקלים - כמו שהם הצליחו לעשות במקררים.
אינני בקי בנושא, אך לידיעתי הדלה הדבר שנוי במחלוקת לגבי הגברת זרם חשמלי - מותר או אסור.שאלתי את הרב שלי, אמר שלא צריך כלום גם לא באינוונטר.
הכל כסף.
לא ראיתי שום גוף שהוא 'נטו לשם שמים' שמפרסם בהיקפים עצומים שכאלו בעיתונות החרדית.הם השקיעו בשביל להביא את הדברים לידיעת הציבור.
לפי ההתרשמות שלי, נטו לשם שמים.
היקפים עצומים? אפשר דוגמה לפרסום שמתקרב לפרסום של החברה ההיא? ההשמצות כאן מתקדמותלא ראיתי שום גוף שהוא 'נטו לשם שמים' שמפרסם בהיקפים עצומים שכאלו בעיתונות החרדית.
טוב, אולי חוץ מהחברה הידועה...
סיפור מצחיק נורא (אבל הממממ, נעמדו כאן לפחות שלושה? מענין)קראתי פה אתמול בפרוג על נהג אוטובוס שהכריז ברמקול פתאום 'אני דורש שהטיפש פה שירד הרגע מהאוטובוס' נעמד שם אחד הנוסעים בזעם לנהג 'שילמתי כמו כולם, לא יורד!'...
כתבתי למעלה 'הכל כסף' הכוונה היתה שהשיווק של מוצר שלא באמת צריך כשרות, עם כשרות, זה עניין שיווקי לצורכי מכירות.
מי שלקח את זה שזה נאמר על גוף הכשרות המיוחד והעני, כן ההוא שכוונתו רק לש"ש, על אחריותו בלבד, כי זה מזכיר את הסיפור הנ"ל.
שאלתי את הרב שלי, אמר שלא צריך כלום גם לא באינוונטר.
הכל כסף.
לפי שיטתך למה כל הרבנים שעמדו מאחורי "משמרת השבת" בימים עברו, ממש בימים אלה עזבו אותו והקימו גוף כשרות חדש? ואין כאן המקום לנקוב בשמות???
על מה מבסס כבודו את האמירה הזו?
מי למשל מאנשי משמרת השבת אתם מכירים?
איך אתם יודעים כמה טרחות הם טרחו עד שהגיעו ליצרן שיכין התקנים טובים?
כמה מאמצים הושקעו כדי למצוא מהנדסים יראי שמים שיחקרו את מדי המים, המקררים, והמזגנים?
כמה שעות הם ישבו עם רבנים ועוד רבנים כדי לקבל הוראות?
הם השקיעו בשביל להביא את הדברים לידיעת הציבור.
לפי ההתרשמות שלי, נטו לשם שמים.
מזתומרת לפי שיטתילפי שיטתך למה כל הרבנים שעמדו מאחורי "משמרת השבת" בימים עברו, ממש בימים אלה עזבו אותו והקימו גוף כשרות חדש? ואין כאן המקום לנקוב בשמות
לא ראיתי שום גוף שהוא 'נטו לשם שמים' שמפרסם בהיקפים עצומים שכאלו בעיתונות החרדית.
טוב, אולי חוץ מהחברה הידועה...
הכוונה פירסם בעבר היה תקופה של כמה שנים בודדות ממש שהיה להם תקציב גדול מתורם ידוע על פי בקשת ר חיים, ובתקופה ההיא הם פירסמו הרבה מידע בעיתונים עשו כנסים בחו"ל לעורר את המודעות לגבי החילולי שבת שניתן להיכשל במכשירים הקיימים היום ועוד כהנה וכהנה.היקפים עצומים? אפשר דוגמה לפרסום שמתקרב לפרסום של החברה ההיא? ההשמצות כאן מתקדמות
נו במת
מדובר בסנדלרים יחפנים
הם מתחננים שיפרסמו את המכתבים למערכת שלהם
ופה ושם מקבלים מודעה קטנה במסגרת שחורה, שסביר להניח שיתד נאמן תורמים אותה..
אם הם היו משקיעים את ה'תקציב הגדול' בהפחתת המחיר של התקן השבת שלהם למקרר, במקום לגבות מאברכים אביונים 600 שקל למקרר - הם היו מביאים יותר תועלת.הכוונה פירסם בעבר היה תקופה של כמה שנים בודדות ממש שהיה להם תקציב גדול מתורם ידוע על פי בקשת ר חיים, ובתקופה ההיא הם פירסמו הרבה מידע בעיתונים עשו כנסים בחו"ל לעורר את המודעות לגבי החילולי שבת שניתן להיכשל במכשירים הקיימים היום ועוד כהנה וכהנה.
כיום זה נגמר והם חזרו יותר למתכונת ההתחלה עבודה על כל מכשיר ומכשיר שהם רואים בו שניתן להיכשל בחילול שבת למצוא לו פתרון.
מה שם הארגון החדש?לפי שיטתך למה כל הרבנים שעמדו מאחורי "משמרת השבת" בימים עברו, ממש בימים אלה עזבו אותו והקימו גוף כשרות חדש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים