מחפשת משקה יוקרתי. אערוך את ההודעה.שוקו.
בכוס יפה, לא יזהו...
www.prog.co.il
1. פודינג שוקולד מבושל עם חלב - יוצא מרקם סמיך, טעם עשיר לדעתי.מחפשת מתכון של משקה חם מפנק וטעים שוגש ליד קינוח חלבי לשבע ברכות.מחפשת משקה בסטייל.
דרישות: משהו שיתאים ל 35-40 איש, קל להכנה, טעים
שלא מורכב רק משמנת מתוקה ושוקולד- כי זה ייקר מאד את המנה.
יותר מאשמח לרעיונות!
לאיזו כמות זה?משקה שוקולד נוגט
החומרים:
1-1.5 ליטר חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
50 גר' שוקולד חלב
1 כף גדושה נוגט
1/2 סוכר וניל
מעט סוכר לבחירה
להרתיח בסיר עד לאיחוד מושלם
להגיש חם!!!
טעים ומעדן
כמות זו מספיקה בערך ל10-12 כוסותלאיזו כמות זה?
כלומר אם אני צריכה ל 30 איש בכמה להכפיל?
שאלה נוספת- הגיוני להכין מראש?
או שתכיני בשעת מעשה.כמות זו מספיקה בערך ל10-12 כוסות
אף פעם לא ניסיתי להכין מראש אבל יכול להיות שאם תכיני מראש ואז תרתיחי את זה שוב זה יצא טוב
זה לא הרבה שמנת סה"כ חצי שמנתמה יהיה על השמנת???....
מצאת מבצע פתאום
לוקח לזה הרבה זמן כי הכי טוב לשים את כל החומרים ואז לשים על אש נמוכה עד לאיחודאו שתכיני בשעת מעשה.
www.bbruchy.com
תנסי להחליף את המקופלת בשוקולד חלבי רגיל - מנסיון הרבה יותר מוצלחאני הייתי מכינה שוקופלת
שמים בכוס מקופלת
יוצקים עליה חלב רותח (את יכולה להרתיח ולשים על הפלטה)
מזלפים מעל שושנת קצפת
ומגרדים מעט שוקולד (מריר או חלבי, או מקופלת)
אם את רוצה שזה יהיה עוד יותר יוקרתי, אפשר לטבול את שולי הכוס בשוקולד מומס ואח''כ בשברי אגוזי לוז או פקאן מסוכר.
רק תנסי את זה קודם לראות שזה לא נמס מהחלב שנמזג לכוס.
אגב, מאמינה שאין לך סיר חלבי גדול... סיר חפ מצוייןאני הייתי מכינה שוקופלת
שמים בכוס מקופלת
יוצקים עליה חלב רותח (את יכולה להרתיח ולשים על הפלטה)
מזלפים מעל שושנת קצפת
ומגרדים מעט שוקולד (מריר או חלבי, או מקופלת)
אם את רוצה שזה יהיה עוד יותר יוקרתי, אפשר לטבול את שולי הכוס בשוקולד מומס ואח''כ בשברי אגוזי לוז או פקאן מסוכר.
רק תנסי את זה קודם לראות שזה לא נמס מהחלב שנמזג לכוס.
אני הגשתי בכוסות של מקס סטוק מבמבוק טבעי עם מכסה שקוף, יצא מהמם.4. באילו כוסות ח"פ ניתן להגיש? אני מחפשת כוסות של ימסו מחום המשקה ומצד שני תהיינה שקופות בשביל היופי.
משקה מקופלת חם (הבאתי כאן בעבר, לא זוכרת איפה)קופצת על האשכול
רוצה להכין משקה מקופלת (או כמו ש @לא אני כתבה שוקולד חלבי) עם שמנת למעלה, לאירוע ל40 איש.
ולהלן שאלותי:
1. יש לי סיר חלבי ענק, להרתיח את החלב ולהשאיר על הפלטה, או להרתיח סמוך להגשה? (יותר מורכב סמוך להגשה, מנגד אני חוששת שהחלב יסמיך.
2. יש אפשרות לערבב הכל יחד מראש - ולא לשפוך בכל פעם חלב רותח על קוביות השוקולד?
3. מה מזלפים למעלה, שמנת + פודינג? איך מתארגנים מראש הכי נח?
4. באילו כוסות ח"פ ניתן להגיש? אני מחפשת כוסות של ימסו מחום המשקה ומצד שני תהיינה שקופות בשביל היופי.
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים