סורי, אבל האושר השפוך על-פני הזאטוטית האמצעית, דוחה כל בקשת רחמים שהיא.נכתב ע"י נוי;682576:מעורר רחמים. הסינים, ושגעון המצוינות שלהם.
לחשוב איך אילפו ככה בנות ובני אנוש, מושלם יותר מידי.
החיוך המלאכותי הזה הוא חלק מהטקס. בתדריכים הארוכים והאין סופיים אמרו להם:"בתיבה זו לחייך לימין, ובתיבה זו לשמאל" ומי שלא חייך? בררררר, עדיף שלא תכירו את שיטות החינוך בסין הקומוניסטית.נכתב ע"י ותמיד לבחור;683248:סורי, אבל האושר השפוך על-פני הזאטוטית האמצעית, דוחה כל בקשת רחמים שהיא.![]()
נכתב ע"י נוי;683281:החיוך המלאכותי הזה הוא חלק מהטקס. בתדריכים הארוכים והאין סופיים אמרו להם:"בתיבה זו לחייך לימין, ובתיבה זו לשמאל" ומי שלא חייך? בררררר, עדיף שלא תכירו את שיטות החינוך בסין הקומוניסטית.![]()
הם גם מאוד מאוד מוסיקאליים, אין חולק. זה צרוף של כשרון ואילוף. (התעסקתי בעבר הרבה עם ילדים, מוסיקה ומופע כדי לחטוף חלחלה מהמופע המושלם הזה)נכתב ע"י אבוקדו;683378:יכול להיות שיש תדריכים ואימונים,
אבל אין מצב שעם שיטות החינוך שאליהם את מתכוונת הם מנגנים כ"כ איכותי ומלא חיות...
מה את חושבת? בגלל זה המורה חטף על הראש מחבר המפלגה.נכתב ע"י שירת;684105:ואגב, אם אלפו אותם לחייך, איך זה שלא כולם מחייכים?
נכתב ע"י נוי;684107:מה את חושבת? בגלל זה המורה חטף על הראש מחבר המפלגה.![]()
נכתב ע"י אביה;684414:מתקתק להפליא!
רמת ביצוע מפתיעה
מסתבר שיש מה ללמוד מהסינים בשיטות חינוך מוסיקאלי..
נכתב ע"י מי;684442:אם את מדברת על שימוש בסמים -
אז כן, יש מה ללמוד. בישראל משום מה זה מחוץ לחוק.
רק בשביל הפרופורציה - כשמתחילים ללמוד לפרוט על הגיטרה זה אכן כואב מאוד. אבל כשיש לך כבר שליטה על הכלי - זה בכלל לא כואב. לא כואב להם בכלל לפרוט - להיפך, יש בזה אפילו הנאה משכרת. אלא מה, כדי להגיע לרמת ביצוע כמו של הילדים הללו, צריך אימונים מפרכים של שעות על גבי שעות - וזה מה שלא נורמאלי פה.נכתב ע"י צמרת;686040:אי אפשר לא לראות את המסכנות של הילדות, פשוט כואב הלב
החיכנית הכי גדולה מעוררת רחמים לא פחות
אני אמנם לא מבינה גדולה במוזיקה, אבל אני זוכרת טוב מאוד שכבחורה ניסיתי להרגיש חברמנית ולהיות מהאלה שהולכות עם הגיטרה על הגב
אז למדתי כמה שיעורי גיטרה עלובים, מה שבטוח האצבעות שלי כאבו לגמרי, כך שאני ממש מתפלצת לראות את הקטנטנות האלה מריצות אצבעות על חוטים כואבים בכזה מרץ מזויף, ה' ישלם לכל הרשעים
לפחות נשמח שרק גויים מסוגלים להגיע לשפלות כזו
פעם היו מאמנים רק בעלי חיים לקרקס, לא חלמתי שיש היום גם קרקס על חשבון ילדים
נכתב ע"י צמרת;686040:אי אפשר לא לראות את המסכנות של הילדות, פשוט כואב הלב
החיכנית הכי גדולה מעוררת רחמים לא פחות
אני אמנם לא מבינה גדולה במוזיקה, אבל אני זוכרת טוב מאוד שכבחורה ניסיתי להרגיש חברמנית ולהיות מהאלה שהולכות עם הגיטרה על הגב
אז למדתי כמה שיעורי גיטרה עלובים, מה שבטוח האצבעות שלי כאבו לגמרי, כך שאני ממש מתפלצת לראות את הקטנטנות האלה מריצות אצבעות על חוטים כואבים בכזה מרץ מזויף, ה' ישלם לכל הרשעים
לפחות נשמח שרק גויים מסוגלים להגיע לשפלות כזו
פעם היו מאמנים רק בעלי חיים לקרקס, לא חלמתי שיש היום גם קרקס על חשבון ילדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //