- הוסף לסימניות
מה קורה שם?
יש עבודות במקום?
מתקדמים עם אישורי הבנייה?
יש עבודות במקום?
מתקדמים עם אישורי הבנייה?
אם כבר השגתם מידע אשמח לקבל אותו בדחיפותאשמח לקבל בדחיפות כל מידע שיש לכן על מתחם הטרפז בחריש
מה לדעתכם הולך להיות המחיר שם לדירת 4 חדרים 110 מ"ר בעוד 3 שנים?
@Esti designs אתם זכיתם שם במחיר למשתכן? אשמח שתצרי איתי קשר באישי. תודה!
אין שום שינוי במחירים. פשוט יש כאלו שלא יודעים את הכללים של מחיר מטרה המגבילים את ההנחות.אם כבר
נראה לי יועיל מאוד להרבה להעלות פה כל מידע שאתם שומעים
אני שמעתי שהיה קבלן שעשה כנס זוכים ונרשמה שם אכזבה עם המחירים
לא יודע מה בדיוק
יותר מעניין זה איך קורה שינוי במחיר ממה שכתוב באתר
אולי @בית שמשניק ו @עוד עו"ד ידעו לענות לנו
ו @נדל"ן - חריש אולי יודע יותר פרטים על המקום והמחיר
נשמח לכל מידע שהוא
תודה רבה
תוכל להסביר קצת יותר מה בדיוק קרה שםאין שום שינוי במחירים. פשוט יש כאלו שלא יודעים את הכללים של מחיר מטרה המגבילים את ההנחות.
מי שגולש כאן באשכול יודע הכל ואין לו הפתעות, והוא גם ידע לא להירשם להגרלה הנ"ל בחריש...
לא קרה שום דבר מיוחד. בהגרלות בחריש יש הנחת 300K מהמחיר המוצג (או 20% - הנמוך מביניהם).תוכל להסביר קצת יותר מה בדיוק קרה שם
כי גם אנחנו מחכים בהגרלה של י. א. אלון
והאם בכל אופן עכשיו כדאי לקנות שם או בשוק החופשי
תודה
לשאלתך 1. זה יהיה גם בפסגות אלוןתודה גדולה על המידע
ואם אפשר עוד כמה שאלות
האם זה מה שיהיה גם בפרוייקטים האחרים או רק אצלו?
ולפי מטר אני מבין שהוא לא יקר...
ובכמה הוא מוכר בשוק החופשי?
אם תוכל בבקשה להסביר יותר לאיש פשוט כמוני...לא קרה שום דבר מיוחד. בהגרלות בחריש יש הנחת 300K מהמחיר המוצג (או 20% - הנמוך מביניהם).
הבעיה היא שהתמחור שם היה מעט גבוה מלכתחילה (14.6K למ"ר), בנוסף היתה שם ירידת מחירים בשנה האחרונה, וחוץ מזה ליאם נחמיאס בונה בפרוייקט הנ"ל דירות גדולות יחסית, כך שדירות 4 חד' אחרי ההנחה עולות אצלו כ1.4-1.5KM, שזה מחיר מאכזב בשביל חריש, בהתחשב בכך שניתן לקנות דירות 4 חד' מוכנות בשוק החופשי במחירים דומים (למרות שהם מעט קטנות יותר), ולחסוך את כל הבלאגן והשכירות.
אנסה להבהיר.אם תוכל בבקשה להסביר יותר לאיש פשוט כמוני...
שהרי לפי הנתונים שציינת דירת 4 חד' 100 מטר צריכה לעלות 1.150.000 שזה עדיין זול
ואם הוא הגיע ל 1.4 1.5 אז או שמדובר בדירה של כ 140 מטר שזה חריג וא"כ זה עדיין מחיר טוב
שאם דירות יד 2 בחריש 4 חד' כ1.4 פלוס - באותו מחיר אפשר לקבל דירה 40 מטר יותר גם אם בעוד 3 שנים
והדירה גדולה בפער ולא במעט
או שכן קרה שינוי במחיר וא"כ עולה השאלה הגדולה איך? הרי יש מחיר שנקבע באתר של מחיר למשתכן כפי שציינת
ואגב הקבלן כותב שנשארו לו רק דירות 5-6 חדרים
זה אומר ש3-4 חדרים הוא כן מכר, הם כן היו שוים? מה קרה...
ואם אפשר עוד משהו
אם באמת כל הנושא הוא שהדירה יותר גדולה בפער וכנ"ל
אולי אצל הקבלנים האחרים (אלון ונחמיאס) הגודל כן יהיה רגיל ואז אצלם זה וודאי שווה
תודה ענקית!
אם זה למגורים זה משהו אחר לגמרי, כי יש בהחלט הנחה מסויימת ממחיר השוק, ואולי גם הטבת משכנתא.תודה רבה
עשה לי קצת סדר
אני רק מתלבט האם לחכות לקבלן שישווק את הדירות ולראות מה קורה (לדעתי עוד כחצי שנה+)
אני באזור מקום 40 מתוך 120 כך שהגיוני שיישארו לי 4 חד'
ואני מתכנן לקנות למגורים אם זה יהיה בקומה ריאלית (מתוך 27 קומות או בבניין של 7 קומות)
או לקנות עכשיו דירה יד 2
בפרויקט של ליאם נחמיאס לא הייתה הטבת משכנתא. וכן תנאי התשלום היו לפי התקדמות הבנייה (שזה תנאים פחות טובים מהרגיל בשוק של 20-80).אם זה למגורים זה משהו אחר לגמרי, כי יש בהחלט הנחה מסויימת ממחיר השוק, ואולי גם הטבת משכנתא.
לגבי השקעה, זה קצת בעייתי כמו שציינתי.
דירה של 100 מ"ר בשוק החופשי זה 100 מ"ר הדירה לא כולל חניות, מחסן ולפעמים גם לא כולל את המרפסות.אם תוכל בבקשה להסביר יותר לאיש פשוט כמוני...
שהרי לפי הנתונים שציינת דירת 4 חד' 100 מטר צריכה לעלות 1.150.000 שזה עדיין זול
ואם הוא הגיע ל 1.4 1.5 אז או שמדובר בדירה של כ 140 מטר שזה חריג וא"כ זה עדיין מחיר טוב
שאם דירות יד 2 בחריש 4 חד' כ1.4 פלוס - באותו מחיר אפשר לקבל דירה 40 מטר יותר גם אם בעוד 3 שנים
והדירה גדולה בפער ולא במעט
או שכן קרה שינוי במחיר וא"כ עולה השאלה הגדולה איך? הרי יש מחיר שנקבע באתר של מחיר למשתכן כפי שציינת
בנוגע לשאלתך יש לי מידע לגבי הפרוייקט של ליאם הנדסה גרופ:משלמים על חניה מחסן ומרפסת מחיר מלא?!
www.liam.org.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //