נכתב ע"י סטודיו ישר;581455:עזרה דחופה-אני באמצע עוגה....
קניתי שמנת מתוקה של טרה 38%
כתוב עליה "עמידה לקצפת"-התחלתי להקציף וזה פשוט לא נהיה-זה נשאר נוזלי
האם זה לא נועד להקצפה?
נכתב ע"י אסנת לוי;581469:מי יודעת איך מכינים את העוגת גבינה הכי בסיסית שיש שהיא יוצאת כמו ספוגית כזאת..ולמעלה זה יוצא באפייה קצת כהה.שאין לה שום תוספות או תחתיות
מקווה שהסברתי את עצמי..
תודה..
נכתב ע"י מעופפת;581535:אא, המוס שוקולד חום לבן שהבאת נראה מעולה,
אבל אין מצב לקרוא את המתכון... אולי יש לך (או למישהו אחר) את זה יותר ברור?
תודה!
אם הייתי מכינה לאימא שלי זה היה מגיע נוזל צבעוני ולא עוגה או גלידה, ועם חמותי אני לא מתחרה אלא עוזרת לה בשמירה על הקטנים. ובכלל אני מתארחת בישיבהנכתב ע"י yochi000;580959:אהבתי... "וגם פטורה מלהכין - יש אימא חמות..." כאילו דא? גם אנחנו מתארחים ולמרות זאת אני מכינה. בחיים לא חלמתי להגיע להורים בלי להביא משהו, במיוחד לא בחג. בעיניי זו פרזיטיות למהדרין...
מחזקת את דברייך...נכתב ע"י ort;581496:רוצים טיפ מעולה? (מנסיון)
שימו במקום גבינה צהובה-- קוטג'!!!
כמעט לא מרגישים בהבדל!
פחות שומני- פחות יקר- פחות רגשות אשם לאכול כשמכינים מזה פיצה/טוסט.
אצלי בבית- נטרף!
נכתב ע"י יצירתית;581698:משהי יודעת איך הכי מוצלח לטגן גבינת חלומי לסלט?
פעם ניסיתי לטגן עם קמח ולא יצא משהו...
אני מטגנת עם מעט חמאה עד שזה מתחיל להינמס ומוסיפה קצת טריאקי בסוף. מעולה.נכתב ע"י יצירתית;581698:משהי יודעת איך הכי מוצלח לטגן גבינת חלומי לסלט?
פעם ניסיתי לטגן עם קמח ולא יצא משהו...
נכתב ע"י sarit_f;581716:ניסית עם פירורי לחם? זה מה שאני מתכוונת לעשות החג. ממש כמו שניצל - טובלים בביצה ואח"כ בפירורי לחם. לא ניסיתי עדיין .מקווה שיהיה בסדר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים