- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך אני יוצרת מתכת עם חריצים דקיקים(אולי קוראים לזה מתכת מסורקת ....)
תודה רבה מראש
תודה רבה מראש
נכתב ע"י trew;860139:האופציה השניה והנוחה יותר היא להשתמש עם מרקמים פרוצדורלים, הרעיון הוא לעוות את המרקם על ציר מסויים כך שהוא נראה רק פסים דקים ולשים אותו כפקטור בין צבע אפור בהיר לאפור כהה
נכתב ע"י גיל קוליוק;860157:האם את משתמשת בווירי?
ת'אמת שאני כרגע בנסיונות רינדור, אבל אני עדיין לא מבינה למה הכוונה שלך.נכתב ע"י trew;860162:האופציה שממפה לך צבע לאיזה חלק באובייקט על ידי מפה של שחור לבן, למשל בחלק השחור הוא ישתמש בחומר הסגול והחלק הלבן ישתמש בצבע הזהב (בהנחה שאלו 2 הצבעים שיש לך)
איני יודע איך זה נראה בVray אבל יש את זה במנטל ריי ובעצם בכל מנוע רינדור שהכרתי עד היום.נכתב ע"י נחמי ווייס;860171:ת'אמת שאני כרגע בנסיונות רינדור, אבל אני עדיין לא מבינה למה הכוונה שלך.
איפה האופציה הזו ממוקמת?
נכתב ע"י inasher;861002:Each have advantages and disadvantages, but the one we will try here is the last one. The reason for choosing this method is that it works well together with interpolation.
1. Create a map for the "brush streaks". There are many ways to do this, either by painting a map in a paint program, or by using a "Noise" map that has been stretched heavily in one direction.
2. The map should vary between middle-gray and white. Apply this map to the refl_color in a scale suitable for the brushing.
3. Set diffuse to white (or the color of the metal) but set diffuse_weight to 0.0 (or a small value).
4. Make sure refl_is_metal is enabled.
5. Set refl_gloss to 0.75.
6. Set anisotropy to 0.1 or similar. Use anisotropy_rotation to align the highlight properly with the map. If necessary use anisotropy_channel to base it on the same texture space as the map.
נכתב ע"י inasher;861010:גיל... תרגם רק את זה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים